سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,373

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE15_081

Index date: 6 February 2007

پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک abstract

در این مقاله روشی برای پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی در تصاویر با قالب BMP بر پایه تبدیل موجک ارائه شده است و نشان داده شده است علی رغم ادعای ارائه کنندگان روش مزبور مبنی بر امن بودن آن، این روش قابل شکست بوده و با کمی تغییر در روش های پنهان شکنی شناخته شده می توان به وجود اطلاعات پنهان را آشکار کرد. دراین مقاله با ایجاد تغییراتی در حمله x2 ، و اعمال آن درحوزه تبدیل موجک گسسته توانستیم وجود اطلاعات پناهان درتصاویری را بر ملا کنیم که با این روش پنهان نگاری شده باشند.

پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک Keywords:

پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک authors

مجتبی مهدوی

دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر

امیرمهدی تولا

دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر

وجیهه ثابتی

دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر

شادرخ سماوی

دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
rza _ _ _ _ _ _ _، ., ZDa, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک" توسط مجتبی مهدوی، دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر؛ امیرمهدی تولا، دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر؛ وجیهه ثابتی، دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر؛ شادرخ سماوی، دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشکده برق و کامپیوتر نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پنهان نگاری ، پنهان شکنی ، تبدیل موجک هستند. این مقاله در تاریخ 17 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2373 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روشی برای پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی در تصاویر با قالب BMP بر پایه تبدیل موجک ارائه شده است و نشان داده شده است علی رغم ادعای ارائه کنندگان روش مزبور مبنی بر امن بودن آن، این روش قابل شکست بوده و با کمی تغییر در روش های پنهان شکنی شناخته شده می توان به وجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پنهان شکنی روش پنهان نگاری تطبیقی بر پایه تبدیل موجک با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.