سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 913

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC04_165

Index date: 17 May 2014

کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ abstract

اتصال کانال ها پدیدهای است که در اکثر شبکه های آبیاری و زهکشی دیده می شود، در آن دو جریان کانال اصلی و فرعی با همبرخورد کرده به سمت پائیندست کانال حرکت میکنند. حفره های آبشستگی و محلهای رسوبگذاری در کف کانالها بوجودمی آیند. یکی از راه های جلوگیری و کنترل آبشستگی استفاده از ریپرپ یا سنگچین میباشد. در این مطالعه از چندین اندازهذرات تحت شرایط هیدرولیکی مختلف در تعیین آستانه حرکت و آستانه شکست در مصالح ریپرپ آزمایش انجام گرفت. در این بررسی مشخص شد در هر نسبت دبی ثابت Qr، با کاهش عمق پایاب، اندازه قطر سنگچین که در آستانه حرکت قرار گرفته است افزایش مییابد. به ازاء اندازه قطر سنگچین ثابت، با افزایش نسبت دبی شاخه فرعی به شاخه اصلی در بالادست Qr، عمق پایاب جهت آستانه حرکت ذرات افزایش مییابد. در هر نسبت دبی ثابت Qr، با افزایش سرعت پایاب، اندازه قطر سنگچین افزایش می یابد.

کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ Keywords:

کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ authors

الهام قنبری عدیوی

دانشجوی دکتری سازه های آبی، اهواز، دانشگاه شهید چمران

جلیل کرمان نژاد

کارشناس ارشد سازه های آبی، اهواز، دانشگاه شهید چمران

محمود شفاعی بجستان

عضوهیئت علمی دانشگاه شهید چمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جباری صاحباری، آ، 1386، «بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در ...
سکاگر بوی، گ.، وو، ب0، سامورای وو. ر. واکر، 1364، ...
شفاعی بجستان، .، 1378، «هیدرولیک رسوب» انتشارات دانشگاه شهید چمران ...
ولیزادگان، ا.، 1377، «تعیین معیار حفاظت بستر پایین‌دست حوضچه‌های آرامش ...
Biron, P., Best, J., and Roy, A.G. 1996. "Effect of ...
Bogardi, J. L. (1968). "Incipient Sediment Montion in region of ...
Gurram, S.K., Karki, K.S., and Hager. W.H.1997. "Subcritical junction folw". ...
Neill, C.R. (1968). "Note on Initial Movement of Coarse Uniform ...
Shafai-B ajestan, M. and Albertson, M.L. (1993). "Riprap criteria below ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ" توسط الهام قنبری عدیوی، دانشجوی دکتری سازه های آبی، اهواز، دانشگاه شهید چمران؛ جلیل کرمان نژاد، کارشناس ارشد سازه های آبی، اهواز، دانشگاه شهید چمران؛ محمود شفاعی بجستان، عضوهیئت علمی دانشگاه شهید چمران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانال آبیاری و زهکشی، تلاقی کانال ها، قطر سنگچین، آستانه حرکت، حفره آبشستگی هستند. این مقاله در تاریخ 27 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 913 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اتصال کانال ها پدیدهای است که در اکثر شبکه های آبیاری و زهکشی دیده می شود، در آن دو جریان کانال اصلی و فرعی با همبرخورد کرده به سمت پائیندست کانال حرکت میکنند. حفره های آبشستگی و محلهای رسوبگذاری در کف کانالها بوجودمی آیند. یکی از راه های جلوگیری و کنترل آبشستگی استفاده از ریپرپ یا سنگچین میباشد. در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل آبشستگی در محل تلاقی کانال های آبیاری و زهکشی با استفاده از پوشش ریپ رپ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.