سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 958

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCEPSD01_251

Index date: 8 June 2014

بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی abstract

مشکلات و مسائل بحران آب و عدم مدیریت علمی و برنامه ریزی های همه سونگر جهت کنترل و گسترش فرآیند آلودگی منابع در ایران از جنبه سیاست های زیست محیطی بین المللی و منطقه ای حائز اهمیت بسیار است. امروزه نه تنها بحران کم آبی کشور را تهدید می کند، بلکه علاوه بر آن ه مه منابع آبی نیز به گونه ای در معرض خطر آلودگی قرار دارند. بنابراین داشتن یک نمونه منظم برای حفظ منابع آب و جلوگیری از آلودگی آن ضروی می باشد. شاخص های کیفی آبها با توجه به سهولت استفاده از آنها و نیز بیان نتایج به زبان ساده و قابل فهم یکی از روش های بسیار مناسب در مدیریت پهنه های آبی می باشند. در این تحقیق برای بررسی کیفیت آب تالاب میانگران با استفاده از شاخص مؤسسه ملی بهداشت امریکا NSFWQI، 10 نمونه مجزا برای 5 ایستگاه با سه بارتکرار، جهت اندازه گیری پارامترهای نیترات، فسفات، (TDS, BOD(5، کدورت، کلیفرم مدفوعی، EC, pH، دما و اکسیزن محلول در هر با رمراجعه به نقاط نمونه برداری برداشت گردید. نمونه برداری ها در طول دو فصل پر آبی (زمستان 91) و کم آبی (بهار 92) و در هر فصل یکبار انجام پذیرفت. طبق نتایج بدست آمده، دانه شاخص کیفیت NSFWQI، در هر دو فصل پرآبی و کم آبی در ایستگاه های مختلف در محدوده 69-53 متغیر بوده است. در مجموع با توجه به نظام طبقه بندی کیفی آب، شاخص NSFWQI، کلیه ایستگاه ها در رده سوم یعنی طبقه متوسط قرار گرفته اند.

بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی Keywords:

بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی authors

مهتاب شیخ میری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته محیط زیست- گرایش الودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

ابراهیم رحب زاده قطرمی

دکتری بیوتکنولوژی شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

سیدمحمدباقر نبوی

دکتری محیط زیست و بیولوژی دریا- دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیم پور، ص؛ محمدزاده، ح؛ محمدی، ا. 1386. بررسی کیفیت ...
بعیر، م. 1386-87. بررسی کیفی آب رودخانه کارون در بازه ...
حرف شنو، ع. ر. 91-1390.بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی آب ...
جعفری سلیم، ب؛ نبی بیدهندی، ج؛ سالمی، آ؛ اردستانی، م. ...
شمسایی، ا. 1385. بررسی تطبیقی شاخص های کیفی و پهنه ...
مهندسین مشاور سازآب پردازان، 1380. ارزیابی اثرات زیست محیطی تامین ...
نیکبخت، م. 1383. ارزیابی اثر تصفیه آب بر کیفیت آب ...
نیکونهاد، ع. 1385. بررسی تغییرات کیفی آب مخزن سد کرخه ...
Abdul Hammed M, Jawed Alobaidy, Haider S. Abid, Bahram K. ...
Abraham Bair Gebrehiwot, Nata Tadesse, Elias Jigar.2011. Application of water ...
Gerean , M. and Goreau, T.J., 1996 , _ Water ...
Calculating NSF Water Qality Index, 2005.Availabe frome: http : //www ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی" توسط مهتاب شیخ میری، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته محیط زیست- گرایش الودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان؛ ابراهیم رحب زاده قطرمی، دکتری بیوتکنولوژی شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر؛ سیدمحمدباقر نبوی، دکتری محیط زیست و بیولوژی دریا- دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی برنامه ریزی، حفاظت، حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پارامترهای فیزیکوشیمیایی، تالاب میانگران، NSFWQI هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 958 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مشکلات و مسائل بحران آب و عدم مدیریت علمی و برنامه ریزی های همه سونگر جهت کنترل و گسترش فرآیند آلودگی منابع در ایران از جنبه سیاست های زیست محیطی بین المللی و منطقه ای حائز اهمیت بسیار است. امروزه نه تنها بحران کم آبی کشور را تهدید می کند، بلکه علاوه بر آن ه مه منابع آبی نیز به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کیفیت آب تالاب میانگران ایذه و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص کیفیت آب WQI و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.