سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 946

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAENRS01_145

Index date: 8 June 2014

شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی abstract

مدیریت منابع طبیعی پایدار مستلزم شناخت وضع جوامع ساکن، پشی بینی نیازهای ایشان و مشارکت دادن آنان در حفاظت و احیاء منابع طبیعی و بهبود معیشت پایدار خانوارهایشان می باشد. بدون این شناخت و محاسبات لازم، بسیاری از طرح ها در این راستا با شکست مواجه خواهد شد. از طرفی مشارکت بهره برداران را باید از طریق شناخت ویژگی های اجتماعی و جمعیتی و نحوه انگیزش ایان حاصل نمود. برای تحقق این هدف، مطالعه اخیر در صدد است تا به بررسی وضعیت اقتصادی و اجتماعی حوزه غنی آباد پرداخته و راهبردهای مناسب در زمینه بهبود وضعیت ساکنین این حوزه را ارائه دهد. برای این منظور پس از بررسی های اسنادی و پرسشنامه ای لازم، عمده ترین چالش های موجود در حوضه شناسایی و پیشنهادات لازم ارائه گردید. نتایج نشان داد، اصلی ترین محدودیت فعلی در حوضه برای توسعه اقتصادی اجتماعی کم آبی و بعد از آن کمبود نیروی متخصص و کمبود سرمایه می باشد. از استعداد های این منطقه برای توسعه آتی می توان به استعداد تولید زعفران و انار مرغوب، مساعد بودن آب و هوای منطقه برای توسعه گاوداری های شیری، همچنین استعداد منطقه برای ایجاد کارگاه های کوچک صنفی از لحاظ وجود زیربناهای لازم و نیروی انسانی کافی اشاره کرد. در این حوضه جهت بهبود وضعیت معیشتی ساکنین ایجاد فضاهای تفریحی و گردشگری در جهت جذب توریست و نیز ایجاد واحد خدمات بازاریابی و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی از ضروریات است.

شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی Keywords:

شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی authors

فرزانه فخار

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه یزد

فرشید جهانبخشی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه یزد

علی اکبر کریمیان

دانشیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آمارهای سرشماری نفوس و مسکن سالهای 1375، 1365و 1385 و ...
آمار و اطلاعات مربوط به بخش جمعیت در مراجعه حضوری ...
کتاب فرهنگ آبادیهای استان خراسان مربوط به سال‌های 1335-75 ...
سایت‌های اینترنتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی http :/www.mporg. ir ...
کتاب جغرافیای استان خراسان انتشارات آستان قدس رضوی (اطلاعات لازم ...
آمار سطح زیر کشت و عملکرد محصولات زراعی وباغی و ...
همدان دانشکده شهید مفتح 22 اسفند 1392 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی" توسط فرزانه فخار، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه یزد؛ فرشید جهانبخشی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه یزد؛ علی اکبر کریمیان، دانشیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مهندسی ومدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت پایدار، مشارکت مردمی، اقتصاد، حوضه غنی آباد هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 946 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت منابع طبیعی پایدار مستلزم شناخت وضع جوامع ساکن، پشی بینی نیازهای ایشان و مشارکت دادن آنان در حفاظت و احیاء منابع طبیعی و بهبود معیشت پایدار خانوارهایشان می باشد. بدون این شناخت و محاسبات لازم، بسیاری از طرح ها در این راستا با شکست مواجه خواهد شد. از طرفی مشارکت بهره برداران را باید از طریق شناخت ویژگی های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناخت وضعیت اقتصادی و اجتماعی لازمه توسعه پایدار، مطالعه موردی: حوزه آبخیز غنی آباد، خراسان رضوی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.