سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 871

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF01_0698

Index date: 15 June 2014

برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن) abstract

تخمین مقدار سیلاب با احتمال مشخص در بسیاری از طراحی های مهندسی آب از قبیل طراحی آبگذر، سرریز سدها، پلها و غیره اهمیت فراوانی دارد. معمولاً در کشور ایران طرحهای تامین آب و آبخیزداری اغلب در مناطقی اجرا می شود که یا اندازه گیری دبی رودخانه ای درآن ناحیه صورت نگرفته و یا دارای آمار کافی برای تحلیل فراوانی وقایع نمی باشد. تحقیق حاضر با هدف برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روشهای مختلف و انتخاب بهترین روش در حوزه آبخیز فریزی بردسکن به مساحت 80/572 کیلومتر مربع انجام شده است. در این تحقیق به منظور دستیابی به میزان حداکثر سیلاب حوزه از روشهای منحنی پوش سیلاب، کریگر، فولر و ... استفاده گردیده است. از آنجا که روش های تجربی مختلف، نتایج متفاوتی را در برآورد پار امترهای هیدرولوژیکی ارائه می دهد، می بایست برای حوزه های مختلف این روشها به کار رفته و نتایج با هم مقایسه شوند. در این تحقیق با بکار بستن مدل های تجربی متعدد در برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای، اقدام به انتخاب روش تجربی مناسب جهت برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای زیرحوزه های حوزه فریزی شده است. نتایج حاصل از مطالعه نشان داد که از میان روش های منحنی پوش سیلاب، کریگر، فولر، دیکن و روش انجمن حفاظت خاک امریکا (S.C.S) ، با توجه به وضعییت اقلیمی و توپو گرافی حوزه، روش کریگر منطقه ای جهت برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای در این منطقه مناسب می باشد.

برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن) Keywords:

برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن) authors

حمید زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه اردکان

مریم حسین زاده کرمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه اردکان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن)" توسط حمید زارع، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه اردکان؛ مریم حسین زاده کرمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه اردکان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حداکثر سیلاب لحظه ای، روشهای تجربی، کریگر منطقه ای،حوزه آبخیز فریزی هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 871 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخمین مقدار سیلاب با احتمال مشخص در بسیاری از طراحی های مهندسی آب از قبیل طراحی آبگذر، سرریز سدها، پلها و غیره اهمیت فراوانی دارد. معمولاً در کشور ایران طرحهای تامین آب و آبخیزداری اغلب در مناطقی اجرا می شود که یا اندازه گیری دبی رودخانه ای درآن ناحیه صورت نگرفته و یا دارای آمار کافی برای تحلیل فراوانی وقایع ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برآورد حداکثر سیلاب لحظه ای با استفاده از روش های مختلف و انتخاب روش مناسب (مطالعه موردی حوزه آبخیز فریزی بردسکن) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.