سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 852

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MYBOOD01_055

Index date: 15 June 2014

بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی abstract

حرکت جهانی به سوی بهداشت، سلامت عمومی و تصفیه‌ فاضلاب به طور قطع با افزایش تولید لجن همراه خواهد بود. مدیریت لجن امروزه در بسیاری از کشورها به عنوان یک معضل اساسی مطرح است. چرا که از یک سو دفع لجن با هزینه‌های بالایی همراه است و از سوی دیگر مشکلات ناشی از دفن لجن خسارات جبران‌ناپذیری را بر محیط زیست و انسان وارد می‌سازد. این مقاله بر آن است تا ضمن مروری بر روش‌های مختلف بازیابی انرژی از لجن به مقایسه و بیان مزایا و مشکلات این روش‌ها بپردازد. البته لازم است بدانیم که انتخاب روش مناسب جهت بازیابی انرژی از لجن به تکنولوژی ، وضعیت اقتصادی و اجتماعی انرژی، را حل مناسبی برای چگونگی مدیرت افزایش مداوم تولید لجن پسماند به منظور تطابق دقیق با استانداردهای کیفیت محیط زیست و نیز چگونگی حفظ عرصه‌‌ی انرژی مطمئن و مقرون به صرفه برای نسل حاضر و نسل‌های آبنده است ویژگی‌های با ارزش لجن شامل انرژی زیاد و غنی از مواد مغذی، مهندسان و دانشمندان محیط زیست را بر آن می‌دارد که نگرش خود را به لجن به عنوان یک منبع در دسترس انرژ متمرکز سازند. این کار می‌تواند حرکتی مهم به سمت توسعه‌ی را حل انرژی پایدار برای تأمین کامل نیاز انرژی حال و آینده‌ی بشر و در نتیجه کاهش وابستگی به منابع انرژی غیر قابل تجدید باشد.

بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی Keywords:

بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی authors

بیژن مقصودلو کمالی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

محمدتقی قانعیان

دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

طالب عبداللهی

کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افشار، مهرداد، علی پناه ب عبدالله، جلالی، ضیاء الدین و ...
کایدی، ندا، تکدستان، افشین _ حسنی _ امیر حسام و ...
مقصودلو کمالی، بیژن _ قانعیان، محمد تقی و طالب، عبداللهی ...
زمانزاده خسرقی- میرزمان، ندافی- کاظم و قاسمعلی - عمرانی _ ...
Winter J. Anaerobic Waste stabilization. Biotechnology Advances 1984. ...
Tyagi V. K, L o S, Sludge; A Waste or ...
Rulkens W . Sewage sludge as a biomass resource for ...
Jaeger M , Mayer M. The Noel Conversation Process _ ...
Yucheng Cao , Arthur pawlowski ;SeWage sludge - to- energy ...
Kim Y , Parker W , " A technical and ...
Perez- Elvira SL, Diaz PN, Fernandez- Poulenc of .Sludge minimization ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی" توسط بیژن مقصودلو کمالی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد؛ محمدتقی قانعیان، دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد؛ طالب عبداللهی، کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد میبد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کاربرد علوم و فناوریهای نوین در کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیابی انرژی، لجن، تصفیه‌خانه، فاضلاب هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 852 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حرکت جهانی به سوی بهداشت، سلامت عمومی و تصفیه‌ فاضلاب به طور قطع با افزایش تولید لجن همراه خواهد بود. مدیریت لجن امروزه در بسیاری از کشورها به عنوان یک معضل اساسی مطرح است. چرا که از یک سو دفع لجن با هزینه‌های بالایی همراه است و از سوی دیگر مشکلات ناشی از دفن لجن خسارات جبران‌ناپذیری را بر محیط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روش‌های بازیابی انرژی از لجن تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به عنوان منبع تجدیدپذیرانرژی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.