سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,014

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAST01_033

Index date: 28 June 2014

عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری abstract

افزایش روزافزون جمعیت همراه با کاهش منابع تولید غذا، بزرگترین مشکل فراوری بشر در قرن حاضر است. برای تأمین غذای مورد نیاز جمعیت رو به رشد کره زمین بایستی سطح زیر کشت یا عملکرد در واحد سطح را بالا برد و از ضایعات و تلفات کشاورزی نیز جلوگیری به عمل آورد. شوری یکی از مهمترین عوامل ایجاد‌کننده تنش در سطح جهان می‌باشند که میتواند عملکرد محصول را به طور چشمگیری کاهش دهد. هالوفیت‌ها بااتخاذ یک سری رویکرد توانسته‌اند که در محیط‌های شور رشد کنند. دو مورد از این رویکردها که در پاسخ سلول به تراکم یون‌های سمی در سیتوزول می‌باشد. که مبادله‌ی Na(+) برای H(+) را در سراسر تونوپلاست براساس شیب الکتروشیمیایی تولید شده توسط H (+) pyrophosphsphatase,H(+) انجام می‌دهند و برای تحمل به تنش شوری ضروری‌اند. به همین دلیل است که آنتی پورترهای Na(+)H(+) نقش مهمی در تنظیم PH داخلی سلول، حجم سلول و غلظت یون Na(+) سیتوپلاسم و واکوئل بازی می‌کند (4 و 10) این آنتی‌پورترهای در سلول‌های شبه هسته‌داران و هم هسته‌داران وجود دارند. مطالعه گیاهان هالوفیت الگوهای رفتاری مناسب را با توجه به بیان ژن‌های آنتی پورترهای Na(+)/H(+) در شرایط شوری برای مدیریت این شرایط فراهم می‌کند.

عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری Keywords:

عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری authors

حامد ادب نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد، بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

حمیدرضا کاوسی

استادیار بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Aharon, G.S., Apse, M.P., Duan, SH., Hua, X and ...
Alemzadeh A, Fujie M, Usami S and Yamda T(2005) Isolation ...
Blumwald E, Aharon G and Apse M (2000) Sodiumtransp ort ...
Lan, T, Duan, Y., Wang, B., Zhou, Y. 2010. Molecula ...
Nass, R., Cunningham, K.W and Rao, R. 1997. Intracellular sequestration ...
Padan, E., Venturi, M., Gerchman, Y., and Dover, N., 2001. ...
Sze, H., Ward, J.M and Lai, S. 1992. Vacuo lar-H+-ATPase ...
Tester, M., and Davenport, R. 2003. Na* tolerance and Na ...
Wang, Y. and Nil, N. 2000. Changes in chlorophyll, ribulose ...
0-Yamaguchi, T. Apse, M.P., Shi, H., and Blumwald, E., 2003. ...
Yousef, A. M. 2009. Salt Tolerance Mechanisms in Some Halophytes ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری" توسط حامد ادب نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد، بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ حمیدرضا کاوسی، استادیار بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی علوم و فنون کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هالوفیت‌ها، تنش شوری، آنتی‌ پوتر NHX,SOS, Na+, Na/H هستند. این مقاله در تاریخ 7 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1014 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش روزافزون جمعیت همراه با کاهش منابع تولید غذا، بزرگترین مشکل فراوری بشر در قرن حاضر است. برای تأمین غذای مورد نیاز جمعیت رو به رشد کره زمین بایستی سطح زیر کشت یا عملکرد در واحد سطح را بالا برد و از ضایعات و تلفات کشاورزی نیز جلوگیری به عمل آورد. شوری یکی از مهمترین عوامل ایجاد‌کننده تنش در سطح ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله عملکرد آنتی پورترهای غشای واکوئلی و پلاسمایی در مقابله با تنش شوری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.