سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,111

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMM01_1102

Index date: 30 June 2014

اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان) abstract

یکی از حوزه هایی که تأثیرات فراوانی از فناوری اطلاعات پذیرفته، چابکی سازمانی است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی تأثیر فناوری اطلاعاتبر چابکی سازمانی با رویکرد (ای. اچ. پی) در اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان صورت گرفته است. در این پژوهش ابتدا به بررسی چابکی و قابلیت های آن که شامل: سرعت، پاسخگویی، شایستگی و انعطاف پذیری می باشد پرداختیم پس از آن فناوری اطلاعات و فرایند تحلیلسلسله مراتبی را بررسی می کنیم. پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع کاربردی و از نظر روش از نوع توصیفی تحلیلی می باشد که در مرحله اولبا مطالعه کتابخانه ای، در خصوص چابکی سازمان و فناوری اطلاعات، و نیز استفاده از فرایند تحلیلی سلسله مراتبی و روش های میدانی نظیرپرسشنامه داده ها جمع آوری گردید. جامعه مورد بررسی را خبرگان و کارشناسان ارشد حوزه مورد مطالعه تشکیل می دهند که تعدادشان 26 نفرمی باشد. برای شناسائی روابط و تعیین اولویت معیارهای تحقیق حاضر از مدل های تصمیم گیری چند معیاره و مدل (ای. اچ. پی) و به منظور تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از نرم افزار (اکسپرت چویس) استفاده شده است. یافته های تحقیق مؤید این مطلب است که اولویت های بهدست آمده عوامل و محاسبات در تمام سؤال های تحقیق تأیید شده است و بیانگر صحت نتایج بدست آمده در این تحقیق می باشد.

اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان) Keywords:

چابکی سازمان , فناوری اطلاعات و ارتباطات , تحلیل سلسله مراتبی , ورزش و جوانان هرمزگان

اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان) authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زکی زاده، محمد علی، 1389، خود کارآمدی کامپیوتر: سنجش و ...
محقر، علی و شیرمحمدی، مهدی 1383. توسعه TAM در وزرات ...
دریان جهرمی، مسعود، 1388، مدیریت منابع انسانی در سازمان های ...
صولی، حسین (1386)، مقاله سازمانهای چابک, مجله روش, شماره 97. ...
هنری، حبیب، 1382، طراحی و تدوین مدل نظام اطلاعاتی و ...
وهاب زاده، شهاب، 1391، فناوری الاعات در سازمان ها و ...
قدسی پور، سید حسن، 1389، فرایند تحلیل سلسله مراتبی، AHP، ...
Stone, R. W. & Henry, J. W. (203). The roles ...
Donnelley, T.(2004) Extending the Technology Acceptance Model: Additional Factors Affecting ...
Davis Fred, Bagozzi Richard, Warshaw Paul User acceptance of computer ...
Goldman, S; Nagel, R; Preiss, K (1995): Agile competitors and ...
Ren, J., Yusuf, Y.Y. and Burns, N.D. (2003), "The effects ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان)" توسط فاطمه ازم؛ آزاده ازم نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چابکی سازمان، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تحلیل سلسله مراتبی، ورزش و جوانان هرمزگان هستند. این مقاله در تاریخ 9 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1111 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از حوزه هایی که تأثیرات فراوانی از فناوری اطلاعات پذیرفته، چابکی سازمانی است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی تأثیر فناوری اطلاعاتبر چابکی سازمانی با رویکرد (ای. اچ. پی) در اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان صورت گرفته است. در این پژوهش ابتدا به بررسی چابکی و قابلیت های آن که شامل: سرعت، پاسخگویی، شایستگی و انعطاف پذیری می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اولویت بندی عوامل موثردر دستیابی به چابکی سازمانی از طریق فناوری اطلاعات در سازمان های ورزشی با استفاده از روش AHP (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.