سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,805

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELECOM01_148

Index date: 30 June 2014

آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه) abstract

داده های سیستم نام دامنه )DNS) که توسط سرورهای نامگذاری ایجاد می گردند فاقد پشتیبانی تایید منشاء داده و یکپارچگی داده ها می باشند. این فرایند، سیستم نام دامنه (DNS) را در معرض حمله کاربران (MITM) و همچنین مجموعه ای از حملات دیگر قرار می دهد. برای اینکه سیستم نام دامنه (DNS) قدرتمند تر شود DNSSEC توسط کمیته کارگروه مهندسی اینترنتی (IETF) مطرح شده است. DNSSEC مجوز منشاء داده و یکپارچگی داده ها را با استفاده از علائم دیجیتالی ایجاد می کند. اگرچه DNSSEC امنیتی را برای داده های سیستم نام دامنه (DNS) ایجاد می کند، از نقص های جدی عملیاتی و امنیتی زیان می بیند. ما به بررسی طرح های DNSSEC و DNS پرداخته، و آسیب پذیری امنیتی مربوط به آن ها را مد نظر قرار می دهیم.

آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه) Keywords:

آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه) authors

کاظم فریدی

، کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت

زینب مرادیان

کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت

مهدی گلشن

عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Tutorial _ Will.i.am Hervey DNSSECمقاله [2] Allen -February 21, 2011 ...
Professor Schaumann 2011/5/4 ...
Configuring Windows server MCTS self- paced training c2008.2008 active directory ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه)" توسط کاظم فریدی، ، کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت؛ زینب مرادیان، کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت؛ مهدی گلشن، عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای بهینه سازی و روش های محاسبه نرم در مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم نام دامنه ، توسعه امنیت سیستم نام دامنه،پروتکل اینترنتی،ایستگاه پردازش،سرور و کلاینت هستند. این مقاله در تاریخ 9 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که داده های سیستم نام دامنه )DNS) که توسط سرورهای نامگذاری ایجاد می گردند فاقد پشتیبانی تایید منشاء داده و یکپارچگی داده ها می باشند. این فرایند، سیستم نام دامنه (DNS) را در معرض حمله کاربران (MITM) و همچنین مجموعه ای از حملات دیگر قرار می دهد. برای اینکه سیستم نام دامنه (DNS) قدرتمند تر شود DNSSEC توسط کمیته کارگروه مهندسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب پذیری های امنیتی در DNS (سیستم نام دامنه) و DNSSEC (توسعه امنیت سیستم نام دامنه) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.