سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انسان،معماری و طبیعت

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,213

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TARAHI01_008

Index date: 30 June 2014

انسان،معماری و طبیعت abstract

تأثیر نامناسب انسان برطبیعت سابقه چندانی ندارد و این اخلالگری یک پدیده ی نسبتا تازه است که به دو عامل مهم مربوط می شود،یکی افزایش جمعیت انسان ودیگری تسلط جمعیت انسان بر طبیعت.در مجادله زیست محیطی جاری در جهان هیچ چیز خطرناکتر از نگاه صرفا علمی به انسان و طبیعت نیست،نگاهی که ارتباط بشر را با ریشه های معنوی وی قطع می کند و وجود یک طبیعت تقدس زدایی شده را مسلم می کند.باید زمینه ای فراهم ساخت تا انسان بتواند دریک محیط پاک و منزه به تلاشی معنوی مادی خود برای استمرار زندگی و بقای طبیعت حرکت کند چرا که بدون امنیت زیست محیطی جهانی،نمی توان امنیت ملی و حتی اجتماعی را تضمین نمود.بیش از سه دهه است که رابطه انسان با جهان طبیعی به دلیل رخ دادن طیف وسیعی از بحران های محیطی،در مقوله های خاص وگاه آزاردهنده در آمده است.طراحی شهرها و ساختمان های سراسر جهان گاه موجبات بهبود و گاه تخریب محیط زیست را در زمین فراهم می سازد.انسان معنوی،همیشه طبیعت را چون وسیله ی بهتر شناختن آفریدگار کاویده است،شکلها وفضاهای طبیعت از آنجا که آفریده ها و نمادهایی خدایی هستند،از هرآنچه آدمی خلق می کند ازلی تر و جامع ترند.دنیای امروز،جهان سکولار،جهانی غیردینی و بی معناست که پدیدآمدن دوگانگی در شخصیت انسان معنوی را باعث می شود،معمار با رمزونه هرگز به کلامی صریح سه چیز اصلی را به یکدیگر پیوند می دهد.(آدمی-فضای معنوی-فضای کالبدی)مهمترین مفهوم برای ما معماران این است که محیط مصنوع را باتوجه به افزایش کیفیت زندگی و مرتفع ساختن نیازهای آیندگان بسازیم.در این مقاله سعی شده است علاوه بر نگاه علمی،از منظر دین ومعنویت نیز به انسان وطبیعت پرداخته و راهگشای رجعت دوباره ی انسان به خود وخدای خود باشد.

انسان،معماری و طبیعت Keywords:

طبیعت در معماری , انسان و محیط زیست , معنویت , فضای کالبدی

انسان،معماری و طبیعت authors

عاطفه آدینه فر

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی،گروه معماری،تبریز،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اعوانی، دکتر غلامرضا، مجله ادام، شماره 7 و 8، بهار ...
تغییر نمونه، جلد 11 و 13 ...
. جودست، محمد رضا، معماری پایدار، فصلنامه معماری ایدان) تابستان ...
. جان سنگ، ترجمه دکتر علیرضا یحیی فر، آفرینش نظریه ...
دین پرست، منوچهر، سید حسین نصر دلباخته معنویت _ انتشارات ...
قرآن کریم سهره بنی اسرائیل ...
فلامکی، دکتر محمد منصور، مجله اهرام، شماره 7و 8 بهار ...
. گفتکوی راسین ویلیامز با مکادوناف، مجلیه اهرام، شماره 7 ...
. مفیدی، سید مجید، مقدم معماری پایداری، مقالات سومین همایش ...
. مدی، حسینی، پایان نامه کارشناسی ارشد معماری سال _ ...
. مستدرک الوسایل، جلد 13 ...
. ماهنامه فضای سبز و محیط زیست ایران، شماره 1383 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انسان،معماری و طبیعت" توسط عاطفه آدینه فر، دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی،گروه معماری،تبریز،ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی طراحی و طبیعت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طبیعت در معماری،انسان و محیط زیست،معنویت،فضای کالبدی هستند. این مقاله در تاریخ 9 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2213 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تأثیر نامناسب انسان برطبیعت سابقه چندانی ندارد و این اخلالگری یک پدیده ی نسبتا تازه است که به دو عامل مهم مربوط می شود،یکی افزایش جمعیت انسان ودیگری تسلط جمعیت انسان بر طبیعت.در مجادله زیست محیطی جاری در جهان هیچ چیز خطرناکتر از نگاه صرفا علمی به انسان و طبیعت نیست،نگاهی که ارتباط بشر را با ریشه های معنوی وی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انسان،معماری و طبیعت با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.