استفاده از مصالح بومی در طراحی شهری و چگونگی طراحی و ایجاد آسایش روانی در منظر سازی شهری- مصالح بومی و مبلمان شهری در کرمانشاه

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,694

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

GUPSD01_0420

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

Abstract:

هدف از این پژوهش بررسی مشکلات و معایب در طرای شهری جهت زیباسازی در نماهای شهری و ارائه پیشنهاداتی جهت استفاده حتی الامکان صحیح مصالح بومی متناسب با اقلیم های مختلف می باشد. امروزه زندگی در شهرها درست است که باعث رفاه راحتی انسانها شده است ولیکن معضلات خاصی را نیز به دنبال داشته است، از آنجایی که خیابانها در بافت شهرها به عنوان شریانهای حیاتی و سلسله اعصاب شهری ازاهمیتی شایانی برخوردار هستند، از این رو طراحی آنها رویکردی جدی و کارشناسانه را می طلبد که پاسخگوی تمامی نیاز و توقع شهروندان از چنین فضاهایی باشد. یکی از عمده ترین ایتم ها در طراحی خیابان، پیاده رو و بطور کلی معابر شهری و فضای سبز آنهاست که عمدتاً در طراحی ها نادیده گرفته می شود، که بر اساس این مقاله می توان نتیجه گرفت که طراحی و زیباسازی شهری تأثیری مستقیم در آسایش روانی و منظر سازی در دید شهروندی را خواهد داشت که با استفاده با حداقل امکانات و با استفاده از منابع بومی دستاورد شهری و جایگزین کردن آن در طراحی و مبلمان شهری، بین شهروند و معماری شهری و آسایش روانی مابین آنها ایجاد نمود.

Authors

حسن سجادزاده

استادیار دانشگاه بوعلی سینا، همدان

لیدا نعمتی

دانشجوی کارشناسی تکنولوژی معماری دانشگاه عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :