سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 801

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANEESD01_026

Index date: 16 July 2014

مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS abstract

این مطالعه استفاده از روشهای تصمیم گیری صحیح و منطبق بر اصول توسعه پایدار را برای تعیین تناسب زمین در فاز توسعه شهربیرجند برپایه معیارهای اقتصادی - اجتماعی - زیست محیطی نشان می دهد. در آمایش و ارزیابی سرزمین برای توسعه شهری،عوامل موثر بر فرآیند برنامه ریزی توسعه شهری می تواند در 4 سرفصل در نظر گرفته شود: عوامل طبیعی(رستنیها، جانوران)، عوامل مصنوعی یا فیزیکی(زمین شناسی، خاک، اقلیم و...)، عوامل اقتصادی - اجتماعی ،سیاسی و عوامل تکنولوژیکی. اما متأسفانه توسعه شهرها عمدتاً براساس 3 دسته عوامل فیزیکی، اقتصادی اجتماعی - سیاسی و تکنولوژیکی انجام شده و عوامل زیست محیطی در نظر گرفته نمی شود، لذا این توسعه پایدار نخواهد بود. این مطالعه به شناخت مناطق مستعد توسعه شهری بر اساس منطق فازی و فرایند تحلیل سلسله مراتبی و ترکیب خطی همه عوامل ذکر شده در محیط GISو طراحی سه نوع شبکه استنتاجی فازی می پردازد. این شبکه ها هر کدام یک سناریوی توسعه شهری را مشخص می کنند: سناریوی حفاظت، سناریوی اقتصادی- اجتماعی و سناریوی تعادل. نتایج نشان از ترتیب نزولی وسعت زمینهای با قابلیت توسعه شهری در سناریوی اقتصادی- اجتماعی، تعادل و حفاظت می دهد. این مدل راهنمای مفیدی برای متخصصین آمایش سرزمین شهری در مکان یابی فاز توسعه شهری بوده و مدلی قابل تعمیم به سایر شهرها می باشد.

مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS Keywords:

مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS authors

سید سعید رضا احمدی زاده

دانشیار گروه مهندسی محیط زیست دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

ریحانه دارایی

کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین گروه مهندسی محیط زیست دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-زبردست، الف، 1382. کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی در برنامه ...
-مظفری، ع.، اولی زاده، ا.، 1387. بررسی وضعیت توسعه فیزیکی ...
Aydemir S, , Aydemir SE, O kten N, O ksucz ...
Martin, P.C. and Hannah. I.W. (1991).Modern Power Station Practice. Vol. ...
Dai FC, Lee CF, Zhang XH (2001) GIS based geo ...
Malczewski, J. 1999. GIS and multi criteriadeci sionanalysis _ John ...
_ Manlun, Y. 2003. Suitability Analysis of Urban Green Space ...
_ Shalabi, M., Shattri Bin, M., Abmed, N., Shiriff, R.2006.GIS ...
Siddiqui, M. 1999.Landfil Sitting Using Geographic Information System. A demonstration ...
SABA.(1381). Report of the Site Selection Stratege for New Thermal ...
SABA(1 382).Report of the site selection for new thermal power ...
Sui, D. Z., (1992), A Fuzzy GIS Modeling Approach for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS" توسط سید سعید رضا احمدی زاده، دانشیار گروه مهندسی محیط زیست دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند؛ ریحانه دارایی، کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین گروه مهندسی محیط زیست دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علوم و مهندسی محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکان یابی، سناریو ،مدل تحلیل سلسله مراتبی، منطق فازی، توسعه شهری، بیرجند هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 801 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه استفاده از روشهای تصمیم گیری صحیح و منطبق بر اصول توسعه پایدار را برای تعیین تناسب زمین در فاز توسعه شهربیرجند برپایه معیارهای اقتصادی - اجتماعی - زیست محیطی نشان می دهد. در آمایش و ارزیابی سرزمین برای توسعه شهری،عوامل موثر بر فرآیند برنامه ریزی توسعه شهری می تواند در 4 سرفصل در نظر گرفته شود: عوامل طبیعی(رستنیها، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهربیرجند براساس طراحی سناریو با روش فازی وAHP درمحیطGIS با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.