سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,922

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEOCKU01_018

Index date: 16 July 2014

پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه abstract

بررسی لرزه خیزی مناطق مختلف و کنترل ریسک زمین لرزه در جوامع شهری و محیط زندگی بشری از مهمترین رویکرد های علم زلزله شناسی می باشد. با دانستن میزان خطر زلزله در هر منطقه می توان راه کارهای مناسبی برای کاهش میزان خسارات جانی و مالی ارائه نمود. شناخت و آگاهی دقیق از وضعیت تکتونیکی، گسلش منطقه و فعالیت و توان لرزه ای این گسل ها بهترین راه برای برنامه ریزی در گسترش و ساخت وساز شهری در مناطق مختلف می باشند. در این مطالعه، پهنه بندی لرزه ای منطقه عسلویه بر پایه تقسیم بندی پهنه های لرزه خیز و زمین لرزه های رخ داده و همچنین شناسایی گسل های موثر در ایجاد آن انجام شده است. با تعیین چشمه های لرزه ای و سیستم گسلش منطقه، بانک اطلاعات لرزه ایی برای منطقه تهیه شده و اقدام به پهنه بندی خطر زلزله برای منطقه عسلویه شده است. با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که اکثر زمین لرزه ها در منطقه متاثر از گسل پیشانی کوهستان و گسل عسلویه می باشد. نقشه خطر زلزله تهیه شده نشان می دهد که منطقه متاثر از گسل پیشانی کوهستان و گسل عسلویه می باشد. نقشه خطر زلزله تهیه شده نشان می دهد که منطقه اقتصادی انرژی پارس جنوبی(عسلویه) در رده بالایی از خطر زلزله قرار دارد. تمامی لرزه های رخ داده در منطقه الگوی تکتونیکی حرکت پلیت عربی به زیر پلیت ایران مرکزی را دنبال می کند.

پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه Keywords:

پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه authors

محمد آذرافزا

دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه یزد

ابراهیم اصغری کلجاهی

استادیار گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

محمدرضا مشرفی فر

استادیار گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بربریان، _ (1355)، و طبسی. ه، (1382)، "پژوهش و بررسی ...
_ _ "لرزه‌خیزی ایران"، جای وانتشارات دانشگاه بهشتی، _ نوگل ...
Ambraseys, N.N. Melville, C. P., (1982), "A History of Persian ...
Ambraseys, NIN. Moinfar, A.A., (1973), "The Seismicity of Iran: The ...
Berberian, M. (1976), "Contribution to the Seismotecton ics of Iran ...
Berberian, M. (1995a), "Master blind thrust faults hidden under the ...
Berberian, M. (1995b), "Natural Hazards and the First Earthquake Catalogue ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه" توسط محمد آذرافزا، دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه یزد؛ ابراهیم اصغری کلجاهی، استادیار گروه زمین شناسی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز؛ محمدرضا مشرفی فر، استادیار گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مجازی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لرزه خیزی، پهنه بندی خطر زلزله، گسل پیشانی کوهستان، منطقه عسلویه هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1922 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی لرزه خیزی مناطق مختلف و کنترل ریسک زمین لرزه در جوامع شهری و محیط زندگی بشری از مهمترین رویکرد های علم زلزله شناسی می باشد. با دانستن میزان خطر زلزله در هر منطقه می توان راه کارهای مناسبی برای کاهش میزان خسارات جانی و مالی ارائه نمود. شناخت و آگاهی دقیق از وضعیت تکتونیکی، گسلش منطقه و فعالیت و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی خطر زلزله در منطقه عسلویه با تاکید بر توان لرزه زایی گسل های فعال منطقه با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.