مطالعه ژئوشیمیایی آنومالی های طلا و آنتیموان با استفاده از روش هاله های پراکندگی ثانویه در برگه 1:50000 تیکمه داش، آذربایجان شرقی
Publish place: The first virtual national conference on earth sciences
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 891
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEOCKU01_079
تاریخ نمایه سازی: 25 تیر 1393
Abstract:
هدف از این مقاله معرفی زون های طلا و آنتیموان با استفاده از هاله های پراکندگی ثانویه(نمونه های رسوب آبراهه ای ونموه منیرالیزه) در برگه1:50000 تیکمه داش است. توده هایی از گرانیت، گابرودیوریت، مونزوگرانیت و دیوریت با سن اولیگوسن بیشترین رخنمون را در مناطق دارای آنومالی دارا هستند. وجود دگرسانی های نستباً شدید در گرانیت های شمال روستای قزل احمد واقع در جنوب تیکمه داش یکی از دلایل و اهداف اصلی این مطالعه جهت یافتن آنومالی و پی جوئی ها اکتشافی بود. آنومالی ها خوبی در نمونه های رسوب آبراهه در این محدوده برای طلا(حداکثر488ppb) و آنتموان (حداکثر 4/90ppm) حاصل شده است. نمونه های مینرالیزه گرفته شده نیز با مقادیر حداکثر 2182ppb برای طلا و 134/7ppm برای آنتیموان، موید این نکته می باشند. با در نظر گرفتن عوامل مختلفی از جمله سنگ شناسی، تکتونیک و مرکز ثقل توپولوژیکی آبراهه ها تعداد 180 نمونه از رسوبات آبراهه ای برداشت و مورد تجزیه قرار گرفت. پس از تحلیل و پردازش داده ها، آنومالی هایی از عناصر آنتیموان و طلا تشخیص داده شد.
Keywords:
Authors
مرتضی گل رسان
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوشیمی از دانشگاه تبریز
محسن موذن
دکتری پترولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
فاطمه جهانگیر
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوشیمی از دانشگاه تبریز
احمد رواقی
دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :