سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,941

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HVAC04_006

Index date: 16 July 2014

بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن abstract

امروزه به علت افزایش نیاز بشر به انرژی و روبه اتمام بودن سوخت های فسیلی و آلایندگی بیش از حد آن ها، نیاز به استفاده از منابع تجدید پذیر انرژی اجتناب ناپذیر گشته است. یکی از این منابع استفاده از مواد تغییر فاز دهنده ( PCMs) می باشد که در آن ها اصل اساسی ذخیره انرژی، استفاده از گرمای نهان در فرآیند تغییر فاز می باشد. در این مقاله به بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده و بهره گیری از آن ها به عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر انرژی در فرآیندهای گرمایش، سرمایش و ذخیره کننده انرژی پرداخته شده است. روش شبکه ای بولتزمن (LBM)، یکی از تکنیک های جدید و کاربردی در دینامیک سیالات محاسباتی می باشد که به علت مدل سازی هندسه های پیچیده و مسائل مختلف، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اخیراً علاوه بر مسائل مکانیک سیالات، برای مدل سازی مسائل انتقال حرارت نیز از این روش استفاده شده است. برای حل این مسئله از روش شبکه ای بولتزمن استفاده شده است. شبکه مورد استفاده در این مقاله، شبکه D2Q9 بوده و برای محاسبه قسمت برخورد ذرات، از تقریب BGK استفاده شده است.

بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن Keywords:

مواد تغییر فاز دهنده , انتقال حرارت , روش شبکه ای بولتزمن , انجماد

بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن authors

آرمان معروفی

دانشجوی دکتری دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

سیروس آقانجفی

دانشیار دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
معروفی، آرمان. آقانجفی، سیروس، 1388، " ارائه مدل عددی انجماد ... [مقاله کنفرانسی]
Succi S. The Lattice Boltzmann Method for Fluid Dynamics and ...
N. Sadoun, E.K. Khider Si-Ahmed, P. Colinet, On the refined ...
S. Jana, S. Ray, F. Durst, A numerical method to ...
S.C. Mishra, M. Bittagopal, K. Tanuj, B.S.R. Krishna, "Solving transient ...
Gupta R S and Kumar D 1980 A modified variable ...
Poirier D 1986 On numerical methods used in mathematical modeling ...
W.S. Jiaung, J.R. Ho, C.P. Kuo, Lattice Boltzmann method for ...
D. Chatterjee, S. Chakraborty, An enthalpy-based lattice Boltzmann model for ...
Skordos, P.A., Initial and boundary conditions for the lattice-B oltzmann ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن" توسط آرمان معروفی، دانشجوی دکتری دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ سیروس آقانجفی، دانشیار دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مواد تغییر فاز دهنده، انتقال حرارت، روش شبکه ای بولتزمن، انجماد هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3941 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه به علت افزایش نیاز بشر به انرژی و روبه اتمام بودن سوخت های فسیلی و آلایندگی بیش از حد آن ها، نیاز به استفاده از منابع تجدید پذیر انرژی اجتناب ناپذیر گشته است. یکی از این منابع استفاده از مواد تغییر فاز دهنده ( PCMs) می باشد که در آن ها اصل اساسی ذخیره انرژی، استفاده از گرمای نهان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی انتقال حرارت در مواد تغییر فاز دهنده ( PCM) و کاربرد آن در تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع به روش شبکه ای بولتزمن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.