سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,208

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHITECTURE01_456

Index date: 16 July 2014

فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش abstract

با توجه به این که وظیفه اولیه پوسته ساختمان تنظیم شرایط غالب فضای خارج به منظور تامین شرایط آسایش در محیط داخل می باشد صرفه جویی در مصرف انرژی و فاکتورهای آسایش می تواند به طور مستقیم از طریق طراحی یکپارچه پوسته پاسخگو کنترل شوند هدف از ارائه مقاله بررسی و شناخت پیشرفت های صورت گرفته درطراحی یکپارچه سیستم پوسته ساختمان با توجه به پارامترهای اقلیمی به منظور حفظ انرژی و آسایش می باشد این شناخت موجب آگاهی طراحان و معماران از این مساله میش ود که چنین سیستم هایی تا چه حدی می توانند جوابگوی نیازهای حرارتی، بصری و بهطور کلی آسایش کاربران ساختمان و حفظ انرژی در کشور ما باشند د لیل انتخاب این موضوع ازی ک سو نادیده گرفتن شرایط اقلیمی منطقه ای درطراحی پوسته به عنوان یکی از اجزای اصلی ساختمان و از سوی دیگر فقدان توجه به رویکردها و فناوری های جدید پوسته در زمینه حفظ انرژی و تامین آسایش کاربران می باشد برای پاسخگویی به این موضوع ابتدا فاکتورهای آسایش و تاثیر سیستم پوسته ساختمان بر آن و بر مصرف انرژی بررسی می شود. سپس برخی از اجزای سیستم پوسته و عملکردشان در این زمینه معرفی میگردد و در نهایت رویکردهای جدید در طراحی و ترکیب یکپارچه پوسته با سیستم های جدید اقلیمی همراه با نمونه هایی در این زمینه معرفی و بررسی می شود.

فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش Keywords:

فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش authors

سمیه سالاروند

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه هنر اصفهان

احمد اخلاصی

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

آرمین بهرامیان

عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان

هیوا فرج پور بختیاری

مدرس دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Armstrong, A., Buffoni. G, Eames. D, James. R, Leonora. L, ...
Fortmeyer, R., & D.Linn, Ch. (2014). Kinetic Architecture. Australia: Images ...
Knaack, U., Klein, T., Bilow, M , & Auer, Th. ...
Knaack, U., Klein, T, & Billow, M. (2008). Imagine 01: ...
Lichtenberg, J. (2009). Arket Movements and New Fasade Concepts. The ...
Pfenniger, K. (2009). Development in the Technology of Facades. The ...
Schittich, Ch. (2006). Building Skins. Germany: Birkhauser Edition Detail ...
Van Timmeren, A. (2009). Climate Integrated Design (Climate iD) of ...
Watts, A. (2009). Research into Complex Facades Geometries as a ...
Watts, A. (2007). Facades Technical Review. London: Riba Publishing. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش" توسط سمیه سالاروند، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه هنر اصفهان؛ احمد اخلاصی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ آرمین بهرامیان، عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان؛ هیوا فرج پور بختیاری، مدرس دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فناوری های نو، طراحی یکپارچه اقلیمی، پوسته ساختمان، حفظ انرژی، آسایش هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1208 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به این که وظیفه اولیه پوسته ساختمان تنظیم شرایط غالب فضای خارج به منظور تامین شرایط آسایش در محیط داخل می باشد صرفه جویی در مصرف انرژی و فاکتورهای آسایش می تواند به طور مستقیم از طریق طراحی یکپارچه پوسته پاسخگو کنترل شوند هدف از ارائه مقاله بررسی و شناخت پیشرفت های صورت گرفته درطراحی یکپارچه سیستم پوسته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فناوری های نو در طراحی یکپارچه اقلیمی پوسته ساختمان با رویکرد حفظ انرژی و آسایش با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.