سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 905

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIAG01_061

Index date: 20 July 2014

ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه) abstract

سازند شوریجه ( کرتاسه زیرین) از تناوب ماسه سنگ، شیل و میان لایه های کربناته تشکیل شده است. هدف از انجام اینمطالعه ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق حوضه رسوبی کپه داغ به منظور تفسیربرخاستگاه (سنگ منشأ، تکتونیک قدیمه و هوازدگی در ناحیه منشأ) است. نسبت های (Al(2)O(3)/TiO(2 بیانگر سنگ منشأ حدواسط تا اسیدی برای این شیل هاست. میزان بالای (SiO(2 و نسبت های K(2)O/Na(2)O بالای نمونه های شیلی بیانگر مشتق شدن آنها از حاشیه قارهای غیر فعال است. در دیاگرام سه تایی A-CU-K نمونه های شیلی سازند شوریجه با یک روند خطی از خط A-CN به سمت ایلیت و موازی خط A-K گسترش یافته که نشان دهنده هوازدگی متوسط تا نسبتاً بالایی در ناحیه منشأ است.

ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه) Keywords:

ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه) authors

طیبه گل افشانی

خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی

محمد خانه باد

خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی

رضا موسوی حرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی

اسدالله محبوبی

استادیار رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Afshar-Harb, A., 1982. "Geological map of Sarakas area". Ministry of ...
Golonka. J., 2004."Plate tectonic evolution of the Southern margin of ...
McLennan, S. M., Taylor, S. R., Eriksson, K. A. 1983. ...
Potter, P. E., 1986. "South America and a few grains ...
Schieber, J., 1992. " A combined pe trograp hical-geochemic al ...
Precumbrian Research, 151, December, pp. 185-210. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه)" توسط طیبه گل افشانی، خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی؛ محمد خانه باد، خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی؛ رضا موسوی حرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی؛ اسدالله محبوبی، استادیار رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برخاستگاه، ژئوشیمی، سازند شوریجه، کپه داغ، ناحیه منشأ هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 905 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازند شوریجه ( کرتاسه زیرین) از تناوب ماسه سنگ، شیل و میان لایه های کربناته تشکیل شده است. هدف از انجام اینمطالعه ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق حوضه رسوبی کپه داغ به منظور تفسیربرخاستگاه (سنگ منشأ، تکتونیک قدیمه و هوازدگی در ناحیه منشأ) است. نسبت های (Al(2)O(3)/TiO(2 بیانگر سنگ منشأ حدواسط تا اسیدی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.