سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 906

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOCA02_374

Index date: 20 July 2014

بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus abstract

کاسنی گیاه دارویی مهمی می باشد که به دلیل داشتن انواع مختلف ترکیبات دارویی حائزاهمیت می باشد. در تحقیق حاضر اثر تنیظیم کننده های رشد نفتالین استیک اسید NAA و تیدیازورون TDZبر کالوس زایی و باززایی از ریزنمونه های برگ، دمبرگ، کوتیلدون و هیپوکوتیل گیاه کاسنی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3تکرار انجام گردید. صفات درصد باززاییع تعداد شاخساره های باززایی شده در هر ریزنمونه، درصد ریشه زایی و میانگین تعداد ریشه شاخساره های باززایی شده بررسی شد. بیشترین باززایی از لحاظ درصد و میانگین تعداد شاخساره و در هر ریزنمونه کوتیلدون در محیط کشت حاوی 0/1 میلی گرم در لیتر NAA و 0/3 میلی گرم در لیتر TDZو در ریزنمونه برگ در محیط کشت حاوی 1 میلی گرم در لیتر NAAو 0/02 میلی گرم در لیتر TDZ بهدست آمد.

بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus Keywords:

بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus authors

حمیرا هادیزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه محقق اردبیلی

مهدی محب الدینی

استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

بهروز اسماعیلی پور

استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

اسماعیل چمنی

دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زرگری، ع. 1367. گیاهان دارویی، جلد سوم. انتشارات دانشگاه تهران. ...
تا 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
Hassan, N. 2003. In vitro propagation of jojoba (Simmondsia chinensis ...
Karimi, H. 1975. Plant of Iran. Jahad University Press publisher. ...
Nandagopal, S., Ravjitha Kumari, B.D. 2006. Adenin sulphate induced high ...
Rehman, R. U., Israr, P. S., Srivastava, P. S., Bansal, ...
Velayutham, P., Ranj ithakumari, B.D., and Baskaran, P. 2006. An ...
Yucesan, B., Turker, A. U., Gurel, E. 2007. TDZ-induced high ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus" توسط حمیرا هادیزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه محقق اردبیلی؛ مهدی محب الدینی، استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی؛ بهروز اسماعیلی پور، استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی؛ اسماعیل چمنی، دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاسنی، باززایی، تیدیازورون،نفتالین استیک اسید هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 906 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاسنی گیاه دارویی مهمی می باشد که به دلیل داشتن انواع مختلف ترکیبات دارویی حائزاهمیت می باشد. در تحقیق حاضر اثر تنیظیم کننده های رشد نفتالین استیک اسید NAA و تیدیازورون TDZبر کالوس زایی و باززایی از ریزنمونه های برگ، دمبرگ، کوتیلدون و هیپوکوتیل گیاه کاسنی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی کاسنی Cichorium intybus با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.