سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,012

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1410

Index date: 20 July 2014

تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه abstract

توجه به اهداف عمدهی طراحی اقلیمی در هر منطقهی آب و هوایی وپیشبینی مواردی در جهت تحقق بخشیدن به این اهداف موجب سازگاری و هماهنگی ساختمانها با شرایط اقلیمی و صرفهجویی در مصرف انرژیخواهد شد. با توجه به اهمیت بحث مذکور هدف این مقاله تعیین جهت مناسب ساختمان و عمق مناسب سایبان در شهر کرمانشاه در راستای تحقق بخشی از اصول طراحی اقلیمی میباشد. از این رو ابتدا بااستفاده از دادههای اقلیمی ایستگاه سینوپتیک شهر کرمانشاه و بهرهگیری از نمودار زیست اقلیمی ساختمانی گیونی، آستانهها و نیازهای حرارتی ساختمان و مواقع نیاز و عدم نیاز به آفتاب)مواقع سرد و گرم( در شهر مزبور مشخص شد. به منظور محاسبهی نیازهای حرارتی ساختمان از روش ترسیم منحنیهای همدمای آستانه- های حرارتی استفاده شده است. سپس با استفاده از روشهایمحاسباتی و روابط ریاضی، میزان انرژی تابیده شده بر سطح قائم بنا برای تمام مواقع سال و در نهایت بهترین جهت استقرار 6 درجه شرقی / ساختمان در این شهر مشخص گردید. بر این اساس جهت 5به عنوان بهترین جهت قرارگیری ساختمان با توجه به دو عامل تابش آفتاب و باد برای شهر کرمانشاه معین شد. همچنین میزان عمق سایبان برای چهار جهت اصلی ساختمان یعنی شمال، جنوب، شرق و غرب بترتیب40و21و153و173سانتیمتر محاسبه گردید.

تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه Keywords:

تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه authors

عبداله فرجی

استادیار گروه جغرافیای دانشگاه زنجان،

عدالت غلامی

کارشناس ارشد جغرافیای دانشگاه زنجان،

مقاله فارسی "تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه" توسط عبداله فرجی، استادیار گروه جغرافیای دانشگاه زنجان،؛ عدالت غلامی، کارشناس ارشد جغرافیای دانشگاه زنجان، نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جهت ساختمان، عمق سایبان، طراحی اقلیمی، کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4012 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توجه به اهداف عمدهی طراحی اقلیمی در هر منطقهی آب و هوایی وپیشبینی مواردی در جهت تحقق بخشیدن به این اهداف موجب سازگاری و هماهنگی ساختمانها با شرایط اقلیمی و صرفهجویی در مصرف انرژیخواهد شد. با توجه به اهمیت بحث مذکور هدف این مقاله تعیین جهت مناسب ساختمان و عمق مناسب سایبان در شهر کرمانشاه در راستای تحقق بخشی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین بهترین جهت استقرار ساختمان و محاسبه ی عمق سایبان در راستای تحقق اصول طراحی اقلیمی - مطالعه موردی: شهر کرمانشاه با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.