سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 889

This Paper With 27 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1590

Index date: 20 July 2014

سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن abstract

این تحقیق قصد بر شناخت هنر کاشی کاری در دوره های مختلف و چگونگی روی کار آمدن این هنر ارزشمند را دارد و اینکه در دوره های مختلف چگونه مورد استفاده قرار می گرفته است.تزیینات معماری توسط ایرانیان،عمده ترین تکامل هنریرا یافته است. مبتکران و طراحان، سطوح صاف خاص بناهای ایرانی را زمینه مساعدی برای تغذیه نقوش فراوانی که بیننده را در مقابل دنیای وسیعی از تزیینات قرار می دهد،یافتند. در معماری دوره اسلامی، تزیینات بنا به زودی چنان اوج گرفت که نقوش تزیینی در واحدهای مستقل زینت بخش نمای خارجی و در پاره ای از موارد بدون کوچکترین سازشی بااستخوان بندی اصلی ساختمان ظاهر گردید. بعد از آجرکاری و گچبری، بعد از حدود سال 010 ه.ق و در دوره سلجوقی، کاشی کاری نقش آفرین بناهای ایرانی شد و پیوسته نیز هنری خاص ایرانیان باقی ماند. همچنان که رواجآن در سایر سرزمین ها نیز، توسط هنرمندان ایرانی بوده که این هنر را با خود به ممالک دیگر بردند و سپس به مرور زمان شیوه های متفاوت وخاص هر دوره و سرزمینی را به خود گرفت.

سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن Keywords:

سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن authors

عباس علیپور

دکترای تخصصی برنامه ریزی جغرافیایی روستایی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی

علی رزاقیان

دانشجوی - کارشناسی ارشد معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمد کریم پیرنیا، "سبک شنا سی معما ر ی ایر ...
سخنر ا نی ها ی کرمان، 1350، عل 1 7-34 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن" توسط عباس علیپور، دکترای تخصصی برنامه ریزی جغرافیایی روستایی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی؛ علی رزاقیان، دانشجوی - کارشناسی ارشد معماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاشیکاری،معرق،معقلی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 889 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق قصد بر شناخت هنر کاشی کاری در دوره های مختلف و چگونگی روی کار آمدن این هنر ارزشمند را دارد و اینکه در دوره های مختلف چگونه مورد استفاده قرار می گرفته است.تزیینات معماری توسط ایرانیان،عمده ترین تکامل هنریرا یافته است. مبتکران و طراحان، سطوح صاف خاص بناهای ایرانی را زمینه مساعدی برای تغذیه نقوش فراوانی که بیننده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیر هنر کاشیکاری در ایران و دلایل افول آن با 27 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.