سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 575

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1930

Index date: 20 July 2014

بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران abstract

مفسران به طور روزمره ازاطلاعات همچون ویژگی ونمادعصرحاضرسخن میگویند شهرالکترونیک همچون هرگونه ای ازشهر و نمود زیست شهری درعصراطلاعات پدیده ای است انسانی شهر الکترونیک نمادی است ازاجتماع و گونه ای خاص ازارتباطات اجتماعی نظامات فرهنگی و نمودهای رفتاری را دربردارد و گونه ای خاص اززندگی را می طلبد که زندگی الکترونیکی خوانده میشود این پژوهش با توجه به اهمیت دسترسی و توانایی استفاده ازاطلاعات درشهر الکترونیک و باتوجه به نابرابریهای موجود درشهر ازلحاظ میزان دسترسی دانش نابرابریهای فضایی و کالبدی وامکانات متفاوت شهروندان به دنبال بررسی موانع و مشکلات اجرای شهرداری الکترونیکی است این پژوهش بادرنظر داشتن نظریه ی حکمرانی خوب و جایگاه عدالت شهری درآن به بررسی وموانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازدیدگاه شهروندان تهرانی و کارکنان شهرداری تهران به روش میدانی و باکمک ابزار پرسشنامه پرداخته و درنهایت به این نتیجه رسید که ازمیان مولفه هیا ده گانه ی اقتصادی تعریف شده که عبارتندازمعقول بودن قیمت نواوری دامنه عملیات مبتنی بودن برتوسعه پایدارتشخیص نقش مندی نواوری درفرایند مهارت زدایی درکاراموزش دسترسی و ساختارمنعطف شهروندان تهرانی جز درمورد مولفه ی مهارت زدایی درکار دردیگر مولفه ها موانعی را مشاهده میکنند کارکنان شهرداری تهران نیز جز درموردمولفه های مبتنی بون برتوسعه پایدار باشهروندان تهرانی هم نظرند میتوان تفاوت دیدگاه کارکنان شهرداری تهران و شهروندان تهرانی دردوزمینه ی مهارت زدایی درکارومبتنی بودن برتوسعه ی پایدارمشاهده نمود

بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران Keywords:

بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران authors

عباس عطار

دانشجوی کارشناسی ارشدشهرسازی

مریم معینی فر

استادیاروعضوهیئت علمی دانشکده معماری وشهرسازی دانشگاه آزادقزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
و بستر، ف . نظریه ها ی جا معه ی ...
کریمی فرد، ع . ما هیت جا معه ی ا ...
کا ستلز، م . عصر اطلا عا ت، ترجمه ی ...
_ لکتر و نیکی ا ستا ن سیستا ن و ...
استقر ا ر شهر ا لکتر و نیک مطا لعه ...
Coucleis, H. The social construction of the digital city, university ...
مطا لعه ی مو ر د ی ایر ا ن ...
جلالی، ع - سند ر ا هبر د ی شهر ...
سر ا فر ا زی، م، معما ر ز ا ...
شهر _ لکتر و نیک، مجمو عه مقا لات د ...
سعید ی‌نژ ا د _ ا د ا ر ه ...
_ لکتر و نیکی، انتشا ر ا ت جها د ...
مستا جر ان، شهر د ا ر ی د ر ...
ا صفها ن، مجمو عه مقا لات د و مین ...
Nagy, H. Why ICT Matters for Growth and poverty Reduction, ...
_ لکتر و نیکی، ا نتشا ر ات جها د ...
یعقو بی، ن - د و لت ا لک‌تر و ...
فتحیا ن، م، مهد و ی نو ر، ل . ...
کیا، ع، سلسه، م، نقیب ا لسا د ا ت، ...
سعید ی‌نژ ا د _ ا د ا ر ه ...
International Conference _ Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
United Nations, Agenda 21, Available online from http :/www.un.org/ esa/ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران" توسط عباس عطار، دانشجوی کارشناسی ارشدشهرسازی؛ مریم معینی فر، استادیاروعضوهیئت علمی دانشکده معماری وشهرسازی دانشگاه آزادقزوین نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهرداری الکترونیکی ، عدالت شهری ، برنامه ریزی الکترونیکی ، شهروندالکترونیک هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 575 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مفسران به طور روزمره ازاطلاعات همچون ویژگی ونمادعصرحاضرسخن میگویند شهرالکترونیک همچون هرگونه ای ازشهر و نمود زیست شهری درعصراطلاعات پدیده ای است انسانی شهر الکترونیک نمادی است ازاجتماع و گونه ای خاص ازارتباطات اجتماعی نظامات فرهنگی و نمودهای رفتاری را دربردارد و گونه ای خاص اززندگی را می طلبد که زندگی الکترونیکی خوانده میشود این پژوهش با توجه به اهمیت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری تهران و شهر الکترونیک و شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی موانع اقتصادی اجرای شهرداری الکترونیک ازنظر شهروندان وکارکنان شهرداری تهران با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.