سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 844

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEPP01_344

Index date: 2 August 2014

بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus abstract

این تحقیق به منظور بررسی اثر ضد قارچی 7 اسانس گیاهی (مرزه، آویشن، نعناع، رازیانه، اوکالیپتوس، باریجه و رزماری) بر رشد قارچ Aspergillus Flavus انجام شد. در این بررسی از یک جدایه توکسینزای قارچ مذکور استفاده شد تاثیر غلظتهای مختلف اسانس (ppm 1000 تا 200) روی رشد قارچ A.Flavus در شرایط آزمایشگاه با استفاده از سوسپانسیون اسپور با غلظت 10 اسپور در میلی لیتر در محیط کشت YES بررسی شد پس از رشد قارچ در محیط ،میزان رشد قارچ با اندازهگیری وزن میسلیوم تولید شده ارزیابی گردید. نتایج بهدست آمده با روش آماری SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت تا مناسبترین اسانس و میزان MIC (کمترین غلظت بازدارنده) هر یک از اسانسها تعیین گردد. نتایج حاصل از این تحقیق نشانداد که بین اسانسهاس مورد آزمایش،دو اسانس رازیانه و آویشن اثر بازدارندگی را بر رشد قارچ A.Flavus از خود نشان دادند و در غلظتهای (ppm), از 800 و 1000رشد قارچ جلوگیری نمودند.

بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus Keywords:

بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus authors

فرشته زیوه ای

دانشجوی کارشناسی ارشد تولیدات گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دامغان، ایران

حسین افشاری

۲ استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دامغان ایران

مهدی محمدی مقدم

محقق ایستگاه تحقیقات پسته دامغان، دامغان، ایران

عادله سبجانی پور

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گندمی نصرآبادی، ح. ع. میثاقی، آ. آخوندزاده بستی، ع. ر.، ...
ح یی‌آبدی، س.، آ. زیبانژاد و م. دودی. 1390. تاثیر ...
Rad, S., H. Hokmabadi and S.Tahmasbi. 2011.Study of Antifungal Effects ...
Sokovic. M., okojeviC. G., Martin, P., Brkic, D., vajs, _ ...
Alonso, WR. and Croleau, R. 1991. Purification and c h ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus" توسط فرشته زیوه ای، دانشجوی کارشناسی ارشد تولیدات گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دامغان، ایران؛ حسین افشاری، ۲ استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دامغان ایران؛ مهدی محمدی مقدم، محقق ایستگاه تحقیقات پسته دامغان، دامغان، ایران؛ عادله سبجانی پور، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسانس, Aspergillus Flavus , گیاهان دارویی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 844 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق به منظور بررسی اثر ضد قارچی 7 اسانس گیاهی (مرزه، آویشن، نعناع، رازیانه، اوکالیپتوس، باریجه و رزماری) بر رشد قارچ Aspergillus Flavus انجام شد. در این بررسی از یک جدایه توکسینزای قارچ مذکور استفاده شد تاثیر غلظتهای مختلف اسانس (ppm 1000 تا 200) روی رشد قارچ A.Flavus در شرایط آزمایشگاه با استفاده از سوسپانسیون اسپور با غلظت 10 ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گیاهان دارویی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.