مدل سازی سه بعدی آنلاین از محیط های داخلی با استفاده از یک دوربین تجاری
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 926
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPRIA01_021
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393
Abstract:
مدلهای تصویری سه بعدی وهمراه با جزئیات ازفضاهای داخلی مثل دیوارها،کف،اثاثیه ونوع چیدمان آنها ، اطلاعات زیادی درباره محیط واشخاصی که درآن زندگی می کنند فراهم می آورند.نرم افزارهای مدل سازی تصویری سه بعدیتاکنون چندان موفق نبوده اند چون چالشهای تکنیکی بسیاری دراین زمینه وجوددارد.دراین پروژه، ما از دوربینهای عمقی تجاری مانند کینکت استفاده کرده ایم تا کاربران غیرمتخصص نیز بتوانند فضاهای شخصی خود را به مدلهای سه بعدیتبدیل کنند.مایک سیستم قابل حمل برای مدل سازی سه بعدی ساخته ایم که به صورت بلادرنگ برروی یک لپ تاپ اجرا می شود وکاربر می تواند درهر زمان از آنکمک بگیرد وباآن تعامل کند. برای دستیابی به ثبت سه بعدی کامل اطلاعات رنگ وعمق با هم مورد استفاده قرارمی گیرند.این سیستم بازخورد واخطارها رابه صورتدرون خطی بلادرنگ ارائه می کند. درادامه نشان می دهیم که سیستم نمونه ما می تواند محیطهای بزرگ تا ابعاد 50 متر را اسکن نموده و همزمان جزئیات ریزرا با دقت سانتی متری حفظ نماید. تولید یک سیستم ارزان، قابل حمل، بلادرنگ و قابل استفاده در محیط های بزرگ برای تولید مدل سه بعدی از خصوصیات سیستم پیشنهادی ماست
Keywords:
مدل سازی سه بعدی آنلاین , دوربین عمق سنج
Authors
فرشاد قندهاری
دانشجوی کارشناسی ارشد - گروه مهندسی پزشکی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
علی شکریان زینی
دانشجوی کارشناسی ارشد – گروه هوش مصنوعی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
سعید طوسی زاده
گروه برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
سیدجواد سیدمهدوی چابک
گروه هوش مصنوعی، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :