سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,126

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCE02_003

Index date: 2 August 2014

بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها abstract

نیاز روزافزون جهان به انرژی، محدود بودن و کاهش سریع سوخت های فسیلی از یک سو و مشکلات زیست محیطی ناشی از احتراق این سوخت ها از سوی دیگر موجب شده طراحی وسایل احتراقی تمیز و با راندمان بالا و همچنین اعمال تمهیداتی برای کنترل و کاهش آلاینده های ناشی از احتراق آنها، مورد توجه بسیاری از پژوهشگران و طراحان سیستم های احتراق قرار گیرد. اعمال فرآیندهای حین احتراقی مانند رقیق سازی از راهکارهای مهم در کاهش دمای محفظه احتراق و در نتیجه کاهش آلاینده NOx به حساب می آید. این رو بر پایه گسترش حدود اشتعالپذیری به سمت شرایط کم سوخت استوار است که کاهش قابل توجه اکسیدهای نیتروژن را به همراه دارد. رقیق کننده های دیگر مورد استفاده شامل H2، CO، Ar و He و حتی NO هستند که هر یک به نحوی منجر به کاهش انتشار آلاینده NOx می شوند. در این مقاله مواردی همچون آلاینده NOx و مکانیزم های تشکیل آن، روش های کنترل و کاهش تشکیل NOx، دستگاه آزمایشگاهی، اثر رقیق سازی سوخت با استفاده از گاز آرگون و گاز CO2، بررسی تاثیر رقیق سازی سوخت بر میزان انتشار NOx در سوخت های گاز سنتز و نتایج آزمایشگاهی آن بررسی می شود. نتایج حاکی از آن است که استفاده از رقیق کننده ها با داشتن ظرفیت حرارتی بالا، سبب افزایش ظرفیت حرارتی مخلوط و جذب حرارت ناشی از احتراق و در نتیجه کاهش دمای شعله و NOx تولیدی می شود.

بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها Keywords:

بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها authors

حامد حسین زاده

دانشجوی دکتری مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و تهران

سعید حسین پور

دانشجوی دکتری مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کشیر، بابک، تابع جماعت، صادق، مردانی، امیر، (1387)، مطالعه ی ...
محمودی آریا، محمد، فهیمی راد، افشین، ممهدی هروی، حمید، (1390)، ...
روحانی، امیر، تابع جماعت، صادق، عادلی، ایوب، (1389)، رقیق سازی ...
Abdolrasoul Rangrazi, Hamid Niazmand _ Hamid Momahedi Heravi, (2011), Experimental ...
Daniel E. Giles, Sibendu Som, Suresh K. Aggarwal , (2006), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها" توسط حامد حسین زاده، دانشجوی دکتری مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و تهران؛ سعید حسین پور، دانشجوی دکتری مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی انرژی های نو وپاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکسیدهای نیتروژن، انتشار آلاینده، رقیق سازی، مخلوط سوخت و هوا هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3126 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیاز روزافزون جهان به انرژی، محدود بودن و کاهش سریع سوخت های فسیلی از یک سو و مشکلات زیست محیطی ناشی از احتراق این سوخت ها از سوی دیگر موجب شده طراحی وسایل احتراقی تمیز و با راندمان بالا و همچنین اعمال تمهیداتی برای کنترل و کاهش آلاینده های ناشی از احتراق آنها، مورد توجه بسیاری از پژوهشگران و طراحان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر رقیق سازی مخلوط سوخت و هوا در فرآیند احتراق برای کاهش آلاینده ها با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.