سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,055

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME14_362

Index date: 21 March 2007

بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM) abstract

با توجه به استفاده از مواد اف.جی.ام در مواردی که مرزهای وسیله‌ای در معرض شرایط مختلف می‌باشند به گونه‌ای که هریک از این مرزها استفاده از ماده خاصی را ایجاب می‌کنند، و با توجه به کاربردهای وسیع صنعتی دیسکهای دواری که در یک شعاع، مرز آنها در شرایط خورنده یا فرساینده قرار دارد و در شعاع دیگر نیاز به اتصال به یک شافت دوار می‌باشد، در این مقاله به بررسی تنش‌های ایجاد شده در داخل دیسک دواری از جنس ماده اف.جی.ام پرداخته شده است. در این مقاله مدول یانگ و ضریب پواسون ماده اف.جی.ام به کار رفته مدل توانی فرض شده است و جهت حل معادلات از روش‌های عددی تفاضل محدود استفاده شده است.

بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM) Keywords:

بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM) authors

احسان ربیع زاده

کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک

علی حسن بیگی

کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک

محمد مفیدفر

کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک

طاهر ربیع زاده

کارشناس، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دکتر محمود شاکری، مقاومت پیشرفته و الاستیسیته کاربردی، مرکز نشر ...
M. Koizumi, _ concept of FGM', Ceramic Trans. Functionally Gradient ...
MP. Lutz, RW. Zimmerman, ،، Thermal stresses and effective thermal ...
coefficient of a functionally graded sphere?, J Therm Stress, 19.39-54, ...
D. Lukkassen & Meidell A.، 0Advanced Materials and Structures and ...
Maalej M, Ahmed SFU, Paramasivam P., 44Corrosion Durability and Structural ...
، 4Critical Issuse for Functionally Graded Material, Deposition by Laser ...
A.P. Boresi, C.M. S idebotten, ،0Advanced Mechanics of Materials?, John ...
S. P Timoshenko, S. N.Goodier, «Theory of Elasticity, McGraw-Hill Kogakasha, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM)" توسط احسان ربیع زاده، کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک؛ علی حسن بیگی، کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک؛ محمد مفیدفر، کارشناس ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) دانشکده مکانیک؛ طاهر ربیع زاده، کارشناس، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیسک دوار, اف.جی.ام(FGM), تحلیل تنش, تفاضل محدود هستند. این مقاله در تاریخ 1 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6055 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به استفاده از مواد اف.جی.ام در مواردی که مرزهای وسیله‌ای در معرض شرایط مختلف می‌باشند به گونه‌ای که هریک از این مرزها استفاده از ماده خاصی را ایجاب می‌کنند، و با توجه به کاربردهای وسیع صنعتی دیسکهای دواری که در یک شعاع، مرز آنها در شرایط خورنده یا فرساینده قرار دارد و در شعاع دیگر نیاز به اتصال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تنش در دیسک دوار ساخته شده از ماده اف.جی.ام (FGM) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.