طراحی ساختمان با پوسته ی معلق مولد برق

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 458

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NTA01_130

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

Abstract:

با توجه به این که محیط ومکان احداث ساختمان در ایران، امروزه نسبتا راکد مانده و از ساختمان سازی بر پی های سنگین بتنی و زمین های محکم و مرغوب، ونهایتا تعداد انگشت شماری سازه های آبی، فراتر نمی رود، مطالعه بر روی محیط های نو برای احداث ساختمان میتواند بسیار حائز اهمیت باشد . میتوان با ارائه ی یک طراحیهدفمند ، و به کاربستن تکنولوژی و فناوری روزجهان در آن ، عرصه را برای ساختمان سازی بر بستر فرازمینی فراهم کرد . ضمنا وقتی صحبت از محیط و بستر نو برایاحداث ساختمان به میان می آید ، توجه به تاثیرات متقابل محیط طبیعی و ساختمان ، از اصلی ترین دغدغه ها به شمار می رود. برای حل این قبیل مشکلات ، طراحییک سازه ی )هوشمند( و تطبیق دهنده ی خود با محیط ، راه حلی بسیار منطقی و مسلم است. به این معنا که سعی شود درضمن این که ساختمان سازی موجب تخریب، یا تغییر ماهیت محیط طبیعی نگردد، خود را جزئی ازمحیط دانسته و به صورتی هوشمند از آن استفاده کند. با توجه به مطالب فوق، وبا هدف استفاده بهینه از نیروهای موجود در طبیعت، در ساختمان سازی، به گونه ای کاملا پایدار وطبیعتگرا ، وهمین طور ایجاد فضایی امن برای فعالیت های اجتماعی، در محیط هایی که از نظر ساختمان سازی در اذهان عمومی امن نبوده وبلا استفاده است )همچون بالای دره های عمیق( و ایجاد منظرمناسب 352 درجه از طبیعت ، طرحی با عنوان فوق الذکر ، بررسی شده است. با وجود کوه ها ودره های کم نظیر در کشور ایران، اجرای طرحی که در ادامه به ویژگی های آن اشاره میشود با قابلیت انعطاف بالا چه ازنظر ساخت وچه از نظرکاربری میتواند قابل مطالعه باشد : این ساختمان میتواند از یک دره آویزان گردد. پوسته ی خارجی آن، متحرک و معلق بوده و میتواند به واسطه ی دانیروی باد به صورت کاملاً سیال به حرکت درآید . حرکت پوسته ، توربین بزرگ نصب شده بر بالای آن را به حرکت درمی آورد و به این شکل برق مورد نیاز ساختمان تامین میگردد. یک محور عمودی، فضای داخلی ساختمان را که کاملا از پوسته جدا است، نگه میدارد. فضای داخلی، کاملا امن بوده و میتواند بسته به محل احداث ساختمان کاربری های مختلفی چون : فضای تجاری/ موزه /رستوران / نمایشگاه آثار هنری و ... داشته باشد

Keywords:

ساختمان هوشمند , سازه های معلق )فضایی( , نیروی پاک

Authors

عذرا محمدنژادعمران

آموزشکده و دانشکده فنی و حرفه ای توحید آمل. آمل. مازندران. ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • عمیق، مجید ؛ انرژی های تجدیدناپزیر ؛ انتشارات رسالت قلم-1378 ...
  • گلابچی، محمود ؛ سیستم های ساختمانی آینده _ نگاهی به ...
  • گلابجی، محمود ؛تالیف فولر مور؛ درک رفتار سازه ها _ ...
  • سایت ویکی پدیا فارسی/ ساختمان هوشمند ...
  • نمایش کامل مراجع