سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,442

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIVIL01_204

Index date: 1 September 2014

بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز abstract

صنعت ساخت و ساز یکی از مصرف کنندگان عمده منابع و تولیدکننده زباله ، که دارای اثرات زیست محیطی ، اجتماعی و اقتصادی است. پیشنهاداتی مانند بازیافت و استفاده مجدد برای ورود مصالح ساختمانی و قطعات به زنجیره تولید ، توجه بیشتری به دلیل نگرانیهای جامعه رو به رشد بین المللی در مورد محیط زیست به دست آورده اند. توسعه بازیابی باعث می شود سهم نخاله های ساختمانی کهبه محل های دفن زباله برده می شوند، کاهش یابد . به منظور افزایش درصد استفاده مجدد از نخاله های ساختمانی کل جریان زباله به سطوح بالاتر ، یک مفهوم جدید توسعه داده شده است . در این مفهوم به نام چرخه بسته ساخت و ساز ، مواد پردازش می شوند ، در سطحکیفیت بالاتر مورد استفاده مجدد قرارمی گیرند و مقدار زباله دفع شده به حداقل خواهد رسید . برای بتن و مصالح بنایی، مفهوم جدیدنشان می دهد که چرخه مواد به طور کامل بسته خواهد بود و ترکیبات اصلی یعنی آجر رسی ، شن ، ماسه ، سنگ سیمان در فرآیندهای حرارتی بازیافت می شوند. مفهوم جدید دارای منافع زیادی از نقطه نظر پایداری است . این دیدگاه یعنی مصرف انرژی کمتر، انتشار کمتردی اکسید کربن ، تولید زباله کمتر و استفاده از زمین کمتر برای حفاری و سایت دفع . یکی از مزایای قابل توجه این مفهوم جدید ایناست که مراحل فرآیند حرارتی با بخش قابل احتراق از نخاله های ساختمانی انجام می گیرد. از لحاظ اقتصادی این روند جدید است یا کمتر با راه های فعلی بازیابی نخاله های ساختمانی قابل مقایسه است .در راستای توسعه پایدار شهری نیز می توان از مواد بازیافتی در طراحی پارک ها ، تسطیح شیب ها ، محوطه سازی و راهسازی و به عنوان مصالح پرکننده ، زهکش و زیر سازی استفاده کرد.

بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز Keywords:

بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز authors

میترا برون

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران محیط زیست ، پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چوبانگلوس، جورج - کریث، فرانک. دنمای کاربردی مدیریت پسماند . ...
-Agamuthu, P. (2008). Challenges in sustainable management of construction and ...
-Dalhousie University. (2011). Dalhousie Sustainable Building Policy March 2011. Retrieved ...
-Dantata, N., Touran, A. & Wang, J. (2005). An analysis ...
-Evert Mulder, Tako P.R. de Jong , Lourens Feenstra _ ...
-Falk, R. H. &McKeever, D. B. (2004). Recovering wood for ...
-James, P. R., Pell, E, Sweeney, C. & St John-Cox, ...
-Jeffrey, Colin . Kenney , Bob. Owen, Rochelle . Gillis ...
-Larbi, J.A., Heijnen, W.M.M., Brouwer J.P., Mulder, E., 2000. Preliminary ...
Merino, M. R., Gracia, P. I. & Azevedo, I. S. ...
Recycling Council of Ontario. (2006). Let's climb another molehill, an ...
-Statistics Canada. (2011, July 25). Capital expenditures by sector, by ...
-Waste & Resources Action Programme (2006). Plasterboard case study: International ...
-Watson, R. (2009). Green building market and impact report 2009. ...
-Weisheng Lu- Hongping Yua _ Jingru Li- Jane J.L- Hao, ...
-World Green Building Council. (2011). Green building councils. Retrieved from ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز" توسط میترا برون، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران محیط زیست ، پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نخاله های ساختمانی ، بازیافت، توسعه پایدار، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1442 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صنعت ساخت و ساز یکی از مصرف کنندگان عمده منابع و تولیدکننده زباله ، که دارای اثرات زیست محیطی ، اجتماعی و اقتصادی است. پیشنهاداتی مانند بازیافت و استفاده مجدد برای ورود مصالح ساختمانی و قطعات به زنجیره تولید ، توجه بیشتری به دلیل نگرانیهای جامعه رو به رشد بین المللی در مورد محیط زیست به دست آورده اند. توسعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازیافت نخاله های ساختمانی و بررسی مفهوم چرخه بسته ساخت و ساز با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.