سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,911

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTCC03_120

Index date: 1 September 2014

بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی abstract

مقاومت بنزین یا دیگر سوخت ها در مقابل احتراق خودبخود و بدون جرقه با مقیاسی بنام عدد اکتان سنجیده می شود که عبارت است از درصد ایواکتان در نرمال هپتان و هرچه این عدد بیشتر باشد، آن سوخت در مقابل پدیده احتراق مخرب، مقاوم تر است. آزمایشات نشان می دهد، هپتان دارای خاصیت متراکم شدن بسیار ضعیفی است و در مقابل اکتان قابلیت متراکم شدن بسیار بالایی دارد. این دو هیدروکربن از لحاظ خواصی چون نقطه جوش و تبخیر تقریباً یکسان بوده و بعنوان مبنایی برای مقاومت سوخت در برابر متراکم شدن انتخاب شده اند. با دادن عدد 100 به اکتان و 0 به هپتان نسبتی به نام عدد اکتان به دست می آید ساختن سوختی که دارای نسبت 87 اکتان به 13 هپتان می باشد، هزینه تولید بسیار بالایی خواهد داشت و این 2 ماده در حال حاضر تنها تشکیل دهنده های بنزین نیستند و افزودنی های دیگری نقش بالا بردن عدد اکتان بنزین یا مقاومت آن در برابر کوبش موتور را ایفا می کنند. عدد اکتان مقیاسی است برای نشان دادن مقاومت بنزین و یا دیگر سوخت ها در مقابل احتراق خود بخود (بدون جرقه). به ایزواکتان (4، 2، 2- تری متیل پنتان) عدد 100 و به نرمال هپتان عدد صفر داده می شود. زمانی که مخلوط سوخت که ماده ای با قابلیت اشتعال بالاست زودتر از زده شدن جرقه توسط شمع و بواسطه تراکمف محترق شود؛ موتور دچار کوبش خواهد شد که این مسئله برای موتور بسیار مضر است. اما آنچه که مشخص می نماید که سوخت تا چه میزان توانایی متراکم شدن قبل از احتراق خودبخودی (خودسوزی) را داراست، عدد اکتان می نامند که بالا بردن آن موجب بهتر سوخت در محفظه احتراق می شود.

بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی Keywords:

بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی authors

علیرضا خاکپور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران

محمدرضا خوش چهره

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران

کیوان پشاگاه بیرجندی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران

سعید نعیمی پویا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
منطقیعبدالله، نجفیغلامحسن، رحیمیهادی، 2راسفندماه386 1، عملکردموتوردیزلبا استفادها زترکیباتبیود یزلوبیوفیو ل ...
سعیدینیچرانمحمد رضا، قبادیان برات، توکلیتیمور، خوشبختی سرای رحیم، بهاروتابستان 388 ...
رودپیما محسن، کیهانی علیرضا، امید محمود، 384 1، طراحیوساختد ستگاهاندازهگیریذرا ...
قبادیان برات، رحیمی هادی، شاکری امید، جلالی امید، 1 _ ... [مقاله کنفرانسی]
نجفی بهمن، پیروزپناه وهاب، قبادیان برات، 386 1، بررسیتجربی پارامترها ...
درخشانی، ع(1380)، بهینه سازی مصرف انرژی، انتشارت شرکت ملی پخش ...
قبادیان، ب، (1380). موتورهای احتراق داخلی(مبانی نظری و عملی).انتشارت شهرکرد. ...
عبداللهی نسرین، منطقیان مهرداد، 18و 19 اسفند 1389 برسی تئوری؛تجربی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی" توسط علیرضا خاکپور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران؛ محمدرضا خوش چهره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران؛ کیوان پشاگاه بیرجندی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران؛ سعید نعیمی پویا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه مهندسی شیمی، قوچان، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عدد اکتان، بهینه سازی، نفت، بنزین، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10911 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاومت بنزین یا دیگر سوخت ها در مقابل احتراق خودبخود و بدون جرقه با مقیاسی بنام عدد اکتان سنجیده می شود که عبارت است از درصد ایواکتان در نرمال هپتان و هرچه این عدد بیشتر باشد، آن سوخت در مقابل پدیده احتراق مخرب، مقاوم تر است. آزمایشات نشان می دهد، هپتان دارای خاصیت متراکم شدن بسیار ضعیفی است و در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بالا بردن عدد اکتان بنزین با استفاده از روش های نوین به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.