سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 702

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM08_099

Index date: 5 September 2014

بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل abstract

مدل سیکل استاندارد هوای دیزل، تقریب خوبی برای تعیین پارامترهای عملکردی موتورهای دیزل می باشد ولی بسیاری از اثرات سوخت در واکنش احتراق نظیر نسبت هم ارزی هوا به سوخت را که تاثیر بسیاری بر پارامترهای عملکردی دارند را نادیده می گیرد.با استفاده از مدل سیکل استاندارد سوخت و هوای دیزل می توان بطور جامعتری به بررسی عوامل موثر بر پارامترهای عملکردی پرداخت. در این تحقیق عملکرد سیکل استاندارد سوخت و هوای دیزل با استفاده از ترمودینامیک زمان محدود بررسی شده است.در این مدل رابطه غیر خطی بین گرماهای ویژه سیال کاری و دمای متناظر با آنها، اتلاف اصطکاکی متناظر با سرعت متوسط پیستون، برگشت ناپذیری هایی که حاصل از راندمان های تراکم و انبساط هستند، اتلاف انتقال حرارت و نسبت قطع پاشش سوخت در نظر گرفته شده اند. روابط بهینه بین توان خروجی و نسبت تراکم به دست آمده است. اثرات برگشت ناپذیری های داخلی، اتلاف انتقال حرارت و اتلاف اصطکاکی روی عملکرد سیکل بررسی شده است. نتایج نشان میدهد با افزایش برگشت ناپذیری داخلی و اتلاف اصطکاکی، توان خروجی و راندمان حرارتی کاهش مییابد و اتلاف انتقال حرارت هیچ تاثیری روی توان خروجی ندارد. همچنین افزایش اتلاف انتقال حرارت، منجر به کاهش راندمان حرارتی می شود.

بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل Keywords:

بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل authors

مهدی عبدالهی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدرضا موسوی سیدی

استادیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دانشگاه فردوسی مشهد _ _ _ یهمت ماه 1392 ...
دانشگاه فردوسی مشهد _ 9 تا _ یهمت ماه 1392 ...
Bhattacharyya, S. 1999. Optimizing an irreversible Diesel cycle-fine tuning of ...
Zhao, Y., and J. Chen. 2007. An irreversibe heat engine ...
Ge, Y., L. Chen, and F. Sun. 2009. Finite time ...
Ge, Y., L. Chen, and F. Sun. 2008a. Finite time ...
Chen, J., Y. Zhao, and J. He, 2006. Optimization criteria ...
Willard, W., Pulkrabek. 2005. Engineering Fundamentals of the Internal Combustion ...
Ge, Y., L. Chen, and F. Sun. 2008b. Finite-time thermo ...
Ryder, R., R.C. Hendricks, M.L. Huber, and D.T. Shouse. 2010. ...
Abu-Nada, E., I. Al-Hinti, B. Akash, and A. AI-Sarkhi. 2007. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل" توسط مهدی عبدالهی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدرضا موسوی سیدی، استادیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ داوود کلانتری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترمودینامیک زمان محدود، سیکل دیزل، نسبت هم ارزی، نسبت قطع پاشش سوخت، ظرفیت گرماهای ویژه هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 702 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدل سیکل استاندارد هوای دیزل، تقریب خوبی برای تعیین پارامترهای عملکردی موتورهای دیزل می باشد ولی بسیاری از اثرات سوخت در واکنش احتراق نظیر نسبت هم ارزی هوا به سوخت را که تاثیر بسیاری بر پارامترهای عملکردی دارند را نادیده می گیرد.با استفاده از مدل سیکل استاندارد سوخت و هوای دیزل می توان بطور جامعتری به بررسی عوامل موثر بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات برگشت ناپذیری داخلی، تلفات حرارتی و اصطکاکی بر عملکرد سیکلسوخت و هوای دیزل با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.