سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 855

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM08_297

Index date: 5 September 2014

برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری abstract

زیتون یکی از مهم ترین محصولات باغی ایران است. امروزه یکی از مشکلات عمده تولید زیتون، چیدن میوه از درخت است. با توجه به افزایش روز افزون هزینه های برداشت دستی زیتون، انجام تحقیقی در خصوص برداشت مکانیزه زیتون ضرورت دارد. این تحقیق در سال 1392 در باغ زیتون سازمان اتکا، واقع در شهرستان رودبار در استان گیلان انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور روش برداشت در دو سطح (a1= برداشت با تکاننده شاخه پشت تراکتوری و a2 = برداشت با دست) و رقم زیتون در دو سطح ( b1 = رقم زرد و b2 = رقم مانزانیلا) با سه بار تکرار اجرا گردید. نتایج تحقیق نشان داد که روش برداشت بر درصد برداشت، نرخ برداشت و زمان برداشت در سطح 0/01 تاثیر معنی دار داشت. نرخ برداشت تکاننده شاخه تراکتوری با 96/54 کیلوگرم در ساعت برداشت میوه، 7 برابر بیشتر از نرخ برداشت روش دستی با 13/5 کیلوگرم در ساعت بود. در میان اثر متقابل روش برداشت و نوع رقم، تمام میوه های هر دو رقم زرد و مانزانیلا، در روش برداشت دستی برداشت شدند. اما تکاننده شاخه تراکتوری، فقط 62/66 درصد میوه های رقم زرد و 58/66 درصد میوه های رقم مانزانیلا را برداشت کرد.

برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری Keywords:

برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری authors

زهرا یوسفی

محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان

فرهاد نیری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مسعود محمد صالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام. 1389. دستورالعمل فنی احداث باغات زیتون. دفتر طرح ...
_ زیانلو، ع. ا. 1389. ارقام زیتون روغنی و کنسروی. ...
میرمنصوری، ا. 1363. گزارش نهایی پومولوژیکی ارقام زیتون منطقه رودبار. ...
دانشگاه فردوسی مشهد _ _ _ یهمن ماه 1392 ...
دانشگاه فردوسی مشهد _ _ _ یهمن ماه 1392 ...
Abdeen, M., G. Jibara, E. Dubla, A. Dragotta, and F. ...
_ Anonymous. FAOST AT. 2012. available on fao.org ...
Hester, A. 2006. Olive growers "wrap up" and begin plans ...
Ravetti, L., , and S. Robb. 2010. Continuous mechanical harvesting ...
Sessiz, A., and M. T. Ozcan. 2006. _ removal with ...
Vossen, p. 2004. Oil olive harvest methods compared. Available from ...
_ Yousefi, Z., M. Almassi, A. A. Zeinanloo, R. Moghadasi, ...
Yousefi, Z. 2013. Assessment of table olive harvesting methods. Technical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری" توسط زهرا یوسفی، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ فرهاد نیری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ مسعود محمد صالحی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تکاننده شاخه تراکتوری، رقم زرد، رقم مانزانیلا، زیتون هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 855 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زیتون یکی از مهم ترین محصولات باغی ایران است. امروزه یکی از مشکلات عمده تولید زیتون، چیدن میوه از درخت است. با توجه به افزایش روز افزون هزینه های برداشت دستی زیتون، انجام تحقیقی در خصوص برداشت مکانیزه زیتون ضرورت دارد. این تحقیق در سال 1392 در باغ زیتون سازمان اتکا، واقع در شهرستان رودبار در استان گیلان انجام گرفت. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برداشت دو رقم زیتون کنسروی با استفاده از تکاننده شاخه تراکتوری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.