سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی زمین شناسی ساختاری گسل سروستان در زاگرس چین خورده،جنوب غرب ایران

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,084

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_133

Index date: 25 March 2007

بررسی زمین شناسی ساختاری گسل سروستان در زاگرس چین خورده،جنوب غرب ایران abstract

گسل سروستان باروندعمومی N25W درجنوب کمربندچین خورده ساده زاگرس وبه مو ازات ودرشرق گسل کره بس واقع است .مکانیسم آن راستالغزراستگردهمراه بامولفه شیب لغزمعکوس میباشد .تغییرات جانبی رخساره هاوجابجایی هادررسوبات آبرفتی کواترنردلیل ی بر فعالیت این گسل حداقل اززمان کرتاسه بالایی تاامروزاست .جهت پی بردن به مکانیسم ونوع حرکت گسل ,علایم و شواهدنئوتکتونیکی,چینه شناسی وسایزموتکتونیکی موردبررس ی قرارگرفته اند .نتایج این بررس ی هانشان میدهندکه گسل سروستان ,راستالغز راستگرد همراه با مولفه شیبلغز معکوس بوده وتوانایی تولیدزمینلرزه با بزرگی بیش از ٦ریشتر رادارا میباشد.

بررسی زمین شناسی ساختاری گسل سروستان در زاگرس چین خورده،جنوب غرب ایران authors

محمدرضا سربی

کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز

بابک سامانی

کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز

علی محمد شبانی

کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اطمینانی، ا.(379 1).بررسی اثرات مورفوتکتونیکی گسل کره بس با نگرش ...
-Bayer , R., et al _ (2002), Active deformation in ...
-DeMets, C., R.G. Gordon, D .F.Argus, and S.Stein (1 990), ...
-McQuarrie, N. (2004), Crustal-scale geometry of the Zagros fold-thrust belt, ...
-S.engo r, A. M. C. (1990), A new model for ...
-Talebian, M. & Jackson, J., 2002. Offset On the Main ...
-Tatar, M., Hatzfeld, D., Martinod, J., Walpersdorf, A., Ghafori -Ashtiany, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی زمین شناسی ساختاری گسل سروستان در زاگرس چین خورده،جنوب غرب ایران" توسط محمدرضا سربی، کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز؛ بابک سامانی، کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز؛ علی محمد شبانی، کارشناس ارشد تکتونیک از دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3084 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسل سروستان باروندعمومی N25W درجنوب کمربندچین خورده ساده زاگرس وبه مو ازات ودرشرق گسل کره بس واقع است .مکانیسم آن راستالغزراستگردهمراه بامولفه شیب لغزمعکوس میباشد .تغییرات جانبی رخساره هاوجابجایی هادررسوبات آبرفتی کواترنردلیل ی بر فعالیت این گسل حداقل اززمان کرتاسه بالایی تاامروزاست .جهت پی بردن به مکانیسم ونوع حرکت گسل ,علایم و شواهدنئوتکتونیکی,چینه شناسی وسایزموتکتونیکی موردبررس ی قرارگرفته اند .نتایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی زمین شناسی ساختاری گسل سروستان در زاگرس چین خورده،جنوب غرب ایران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.