سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,097

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME15_016

Index date: 28 March 2007

مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری abstract

تقطیر خورشیدی روش مناسبی برای استفاده از انرژی تجدید پذیر خورشیدی برای تهیه آب تازه 1 است . واحدهای رطوبت زنی چند اثره (MEH ) که بر اساس روش رطوبت زنی – رطوبت گیری از هوا کار می کنند، از مؤثرترین روشها در میان واحدهای آب شیرین کن خورشیدی هستند . [1] در این مطالعه پس از ساخت یک دستگاه آزمایشی آب شیرین کن خورشیدی چند اثره پارامترهای مختلف مؤثر بر عملکرد دستگاه ( دبی آب ورودی، دمای ورودی به رطوبت زن و تأثیر جریان اجباری و طبیعی هوا ) بررسی شده است . نتایج نشان می دهد که با افزایش دمای آب ورودی به رطوبت زن مقدار تولید بخار و در نتیجه مقدار تولید آب شیرین افزایش می یابد . این درحالیست که برای افزایش دمای آب خروجی از کلکتور ، باید دبی آب شور ورودی کاهش یابد . این کاهش دبی آب باعث کاهش مقدار آب تقطیر شده در قسمت کندانسور دستگاه می شود . نتایج نشان می دهد که یک مقدار بهینه برای دبی آب شور ورودی به دستگاه وجود دارد . همچنین تفاوت قابل ملاحظه تولید دستگاه برای جریان طبیعی و اجباری هوا مشاهده شد که نشانگر مقاومت زیاد پگینگ استفاده شده، در مقابل جریان طبیعی هوای عبوری از رطوبت زن است

مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری Keywords:

آب شیرین کن خورشیدی , تقطیر خورشیدی , رطوبت زنی و رطوبت گیری , رطوبت زنی چند اثره

مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری authors

حسن رحیم زاده

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

روح اله رفعی

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

آیت اله قره قانی

دانشجوی کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیت اله قره قانی، طراحی و ساخت آب شیرین کن ...
M.M. Farid, Sandeep Parekh , J. R.Selmanb, Said Al- desalination ...
dehumidifi cation cycle: mathematical modeling of the unit _ Desalination ...
Sandeep Parekh, M.M.Farid , J.R. Selman , Said Al- desalination ...
dehumidifi cation technique - a co mprehensive technical review , ...
H.Miller - Holst _ M .Engelhardt , M.Herve and W. ...
N.K. Nawayseh , M.M. Farid , A.Z. Omar and A. ...
M .A. Younis , M .A _ Darwish and F ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری" توسط حسن رحیم زاده، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ روح اله رفعی، دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ آیت اله قره قانی، دانشجوی کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب شیرین کن خورشیدی، تقطیر خورشیدی، رطوبت زنی و رطوبت گیری، رطوبت زنی چند اثره هستند. این مقاله در تاریخ 8 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7097 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقطیر خورشیدی روش مناسبی برای استفاده از انرژی تجدید پذیر خورشیدی برای تهیه آب تازه 1 است . واحدهای رطوبت زنی چند اثره (MEH ) که بر اساس روش رطوبت زنی – رطوبت گیری از هوا کار می کنند، از مؤثرترین روشها در میان واحدهای آب شیرین کن خورشیدی هستند . [1] در این مطالعه پس از ساخت یک دستگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه تجربی عملکرد یک آب شیرین کن خورشیدی بر اساس روش رطوبت زنی و رطوبت گیری با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.