سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری.

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 835

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNCA02_236

Index date: 5 September 2014

اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری. abstract

گل کاغذی مصری ( Bougainvillea glabra ) از گیاهان زینتی سخت ریشه زا است که تولیدکنندگان بارای ریشه دار کردن قلمه های آن از تنظیم کننده های رشد گیاهی مانند اکسین ها استفاده می کنند در پژوهش حاضر، اثر 4 غلظت تنظیم کننده رشد گیاهی ایندول بوتریک اسید ( IBA ) بر ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی گل کاغذی مصاری در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 3 تکرار شامل غلظت های صفر، 2000، 4000، 60000 پی پی ام به مدت 5 ثانیه انجام شد. قلمه های نیمه خشبی تهیه شده از گیاهان مادری پس از ضدعفونی و اعمال تیمارهای ذکر شده در بستر ریشه زایی قرار داده شدند. نتایج نشان دادند که غلظت های مختلف IBA، اختلاف معنی داری روی همه صفات مورد مطالعه داشتند. بیش ترین درصد ریشه زایی مربوط به استفاده از غلظت 4000 پی پی ام IBA و کم ترین آن در شاهد مشاهده گردید.

اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری. Keywords:

اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری. authors

کبری احمدی چاشمی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، گروه کشاورزی، گرمسار،ایران

ویدا چالوی

استادیار گروه باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران

وحید عبدوسی

استادیار وعضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه کشاورزی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حکمتی، ج.1381.تکثیرو به گل‌نشاندن مجدد گل‌های آپارتمانیریال چاپ دوم. انتشارات ...
خوشخوی، م. 1383. ازدیاد نباتات. جلد دوم. چاپ ششم، انتشارات ...
دولتیان، الف. 1388. تاثیر هورمون IBA و نوع بستر روی ...
صیدی، الف. 1385. بررسی نوع قلم و غلظت‌های هورمون IBA ...
Awad.A.E. 1998. Cutting thickness and auxin affecting the rooting and ...
Ahmad, N. Ishatiaq, M. nabi, G.2002. Influence of various concentrations ...
Czekalski, M.L.2008. the influence of auxins on the rooting of ...
Heriloom Gardens and Interior Decor 2004. Bougainvillea care. College station. ...
Sachson, Angela. 2007. Right plant. Right place florida friendly Bougainvillea ...
Material and Methods This was a completely randomized design experiment ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری." توسط کبری احمدی چاشمی، دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، گروه کشاورزی، گرمسار،ایران؛ ویدا چالوی، استادیار گروه باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران؛ وحید عبدوسی، استادیار وعضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه کشاورزی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گل کاغذی مصری، ریشه زایی، IBA هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 835 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گل کاغذی مصری ( Bougainvillea glabra ) از گیاهان زینتی سخت ریشه زا است که تولیدکنندگان بارای ریشه دار کردن قلمه های آن از تنظیم کننده های رشد گیاهی مانند اکسین ها استفاده می کنند در پژوهش حاضر، اثر 4 غلظت تنظیم کننده رشد گیاهی ایندول بوتریک اسید ( IBA ) بر ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی گل کاغذی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر غلظ تهای مختلف ایندول بوتریک اسید( IBA ) بر ریشه زایی قلم ه های نیمه خشبی گل کاغذی مصری. با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.