سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 518

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNCA02_370

Index date: 5 September 2014

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی abstract

ین تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک (A.MAX ) بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی سویه راس 308 انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه سطح نانوسید (0، 400 و 800 میلی لیتر ) و سه سطح پری بیوتیک (0، 0/25 و 0/5 درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل 3 × 3 با 9 تیمار و 4 تکرار و 12 مشاهده در هر تکرار و در مجموع با 432 قطعه جوجه گوشتی به مدت 6 هفته انجام شد. نتایج حاصل از شمارش تعداد باکتری های کلی باسیل، سالمونلا و لاکتوباسیل در سکوم جوجه های گوشتی در پایان آزمایش نشان داد در بخش اثر اصلی A.MAX و اثر اصلی نانوسیلور اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها وجود داشت (0/05نانوسیلور و کم ترین تعداد در تیمار حاوی 800 میلی لیتر مشاهده شد. به طور کل نتایج نشان داد استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک ونانوسیلور در جیره غذایی باعث کاهش تعداد باکتری های مضر و افزایش تعداد باکتری های مفید در سکوم جوجه های گوشتی شد.

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی Keywords:

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی authors

قاسم رمضانی

دانشجو کارشناسی ارشد علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

رضا وکیلی

استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

کاوه جعفری خورشیدی

استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابریشمی: ح. م. زارع ها، خ، و. کرمانشاهی، ح. پیله ...
رضوی، س، ح. شهریار، ا، ح. ابراهیم نژاد، ی. احمدزاده، ...
کرمانشاهی، ک. حسین خانی، ر، ب. 1386. نانو بیوتکنولوژی از ...
Fuller, R. 1997. Modification of the intestinal microflora using probiotics ...
Yusrizal & Chen T. C. 2003. Effect of adding chicory ...
/66 46/66 28/33 53/33 38/33 20 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی" توسط قاسم رمضانی، دانشجو کارشناسی ارشد علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر؛ رضا وکیلی، استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر؛ کاوه جعفری خورشیدی، استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پری بیوتیک، نانوسیلور، جمعیت میکروبی، سکوم، جوجه گوشتی هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ین تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک (A.MAX ) بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی سویه راس 308 انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه سطح نانوسید (0، 400 و 800 میلی لیتر ) و سه سطح پری بیوتیک (0، 0/25 و 0/5 درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل 3 × 3 با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پری بیوتیک ( A.MAX ) بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.