سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روشهای اجرائی سدهای خاکی با هسته بتن آسفالتی

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,326

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM03_091

Index date: 17 November 2005

بررسی روشهای اجرائی سدهای خاکی با هسته بتن آسفالتی abstract

بتن آسفالتی، یکی از مصالح قابل استفاده برای عنصر نفوذناپذیر سدهای خاکی و سنگریزه ای می باشد. مزایای استفاده از هسته بتن آسفالتی در سدها بجای هسته رسی عبارتند از کاهش حجم عملیات خاکی بخصوص حجم مصالح رسی کاهش زمان اجرای سد، کاهش عملیات کنترل کیفی سد بخصوص کنترل رطوبت و تراکم عدم حساسیت مصالح قیری به شرایط آب و هوایی و تغییرات جوی و عدم حساسیت سد به دانه بندی زهکش ها و فیلترها. یکی از عمده مسائلی که مهندسان سد ساز در ساخت هسته های بتن آسفالتی با آن روبرو هستند مشکلات اجرایی آن است در این مقاله تکنیک های خاص اجرایی از جمله روشهای BMM,CMC,SB,FACC,DBCC مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار گرفته و با توجه به شرایط اقلیمی ایران و دانش اجرایی مهندسان سد ساز روش بهینه ساخت ارائه شده است. در این راستا تجهیزات اجرایی مورد نیاز در ساختهسته بتن آسفالتی با توجه به داده های موجود از سد مخزنی تنگوئیه سیرجان مورد ارزیابی قرار گرفته است همچنین با توجه به ارزش اقتصادی هریک از سدهای خاکی که با هسته های رسی یا بتن آسفالتی احداث می شوند بار مالی و زمان اجرایی که هر یک از این دو نوع سد در بودجه های عمومی دولت دارد، هزینه های اجرایی این دو نوع هسته مورد آنالیز اقتصادی دقیق قرار گرفته و نتایج مفیدی بدست آمده است.

بررسی روشهای اجرائی سدهای خاکی با هسته بتن آسفالتی authors

محمدحسین باقری پور

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان- گروه مهندسی عمران

سیدمرتضی مرندی

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشکده فنی و مهندسی بخش مهندسی ع

محسن صالحی

کارشناس ارشد مکانیک خاک و پی شرکت شهرکهای صنعتی کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Creegan, P.J. & Monismith, C.L., (1996), "Asphalt Concrete Water Barriers ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روشهای اجرائی سدهای خاکی با هسته بتن آسفالتی" توسط محمدحسین باقری پور، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان- گروه مهندسی عمران؛ سیدمرتضی مرندی، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشکده فنی و مهندسی بخش مهندسی ع؛ محسن صالحی، کارشناس ارشد مکانیک خاک و پی شرکت شهرکهای صنعتی کرمان نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 آبان 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6326 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بتن آسفالتی، یکی از مصالح قابل استفاده برای عنصر نفوذناپذیر سدهای خاکی و سنگریزه ای می باشد. مزایای استفاده از هسته بتن آسفالتی در سدها بجای هسته رسی عبارتند از کاهش حجم عملیات خاکی بخصوص حجم مصالح رسی کاهش زمان اجرای سد، کاهش عملیات کنترل کیفی سد بخصوص کنترل رطوبت و تراکم عدم حساسیت مصالح قیری به شرایط آب و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روشهای اجرائی سدهای خاکی با هسته بتن آسفالتی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.