سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,169

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HERBAL03_194

Index date: 5 September 2014

بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ abstract

زولنگ گیاهی است چندساله که اغلب به رنگ آبی آسمانی و با پراکندگی در شمال ایران در مناطق جلگه- ای از غرب تا شرق مازندران و ارتفاعات میانی البرز و در شیبهای شمالی آن قابل رویت است. عمدهترکیبات موجود در زولنگ شامل اسانسهای مختلفی از اسید فولیک لیمونن است و ریشه ی آن هم دارای تانن، قند ساکارز و اسانس زولنگ با بویی مطبوع حدود 88% است. این گیاه شامل خواص دارویی و درمانی عبارتند از گیاه آرامش بخش اعصاب تسکین دهنده بیماری رماتیسمی و رفع التهابات و دل درد مفید است. مصرف گیاه جوان در غذاهای محلی و همچنین به عنوان سبزی خوردن استفاده میشود. همچنینعصاره زولنگ دارای مقادیر بالایی از فنل تام و فلاونوئید است. همانطور که میدانیم فنل و ترکیبات پلی- فنلی مانند فلاونوئیدها به طور گسترده در موادغذایی هستند که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارند.هدف از این پژوهش بررسی اثر ضدمیکروبی گیاه زولنگ بر روی 4 میکروارگانیسم استرپتوکوکوس اینیه استافیلوکوکوس اورئوس، آئروموناس هیدروفیلا، یرسینا روکری بوده که به ترتیب یک نمونه اول gr+ و دو نمونه دوم gr- بودند. این میکروارگانیسمها در سه غلظت 0/02 و 0/03 و 0/05 انجام شد که نتیجه حاصله بسته به غلظتها متفاوت بود اما در هر غلظت اثر ضدمیکروبی میکروارگانیسمها مشاهده شد.

بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ Keywords:

بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ authors

عادل رمضانی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان

فاطمه دریابک

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان

معصومه میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی

پیمان آریایی

عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صمصام شریعت (1371). عصاره‌گیری و استخراج مواد موثره گیاهان دارویی ...
گودرزی منصور، ستاری مرتضی، نجارپیرایه شهین و بیگدلی محسن (1385). ...
Ahma I., Zahin M, Aqil F. Hasan S. and Khan ...
Dababneh B.F. (2008). Antimicrobial activity of selected Jordanian medicinal plant ...
Fereidoni M.S. and Akhlaghi M. (2009). resistance pattern of Streptococcus ...
Hahm D.H., Yeom M., Lee E.H., Shim I., Lee H.J. ...
Harikrishnar R., Nisha R.M. and Balasundaram C. (2003). Hematological and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ" توسط عادل رمضانی مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان؛ فاطمه دریابک، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان؛ معصومه میرزایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی؛ پیمان آریایی، عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی گیاهان دارویی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خواص آنتی اکسیدانی، گیاه زولنگ، عصاره، میکروارگانیسم ها هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7169 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زولنگ گیاهی است چندساله که اغلب به رنگ آبی آسمانی و با پراکندگی در شمال ایران در مناطق جلگه- ای از غرب تا شرق مازندران و ارتفاعات میانی البرز و در شیبهای شمالی آن قابل رویت است. عمدهترکیبات موجود در زولنگ شامل اسانسهای مختلفی از اسید فولیک لیمونن است و ریشه ی آن هم دارای تانن، قند ساکارز و اسانس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.