سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطبیقی سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر(آنلاین) در کشورهای منتخب و ارائه الگو

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 860
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCITHS01_164

Index date: 5 September 2014

بررسی تطبیقی سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر(آنلاین) در کشورهای منتخب و ارائه الگو abstract

وجود اطلاعات مرگ و میر صحیح، دقیق، به روز و کافی به منظور برنامه ریزی ها، تعیین اولویت ها، توزیع امکانات، تخصیص بودجه و ارائه عادلانه خدمات بهداشتی درمانی در سطح جامعه امری ضروری است. اساس داده ای مرگ،گواهی فوت است و نارسایی موجود در شیوه تکمیل گواهی فوت صحت اکثر برنامه های بهداشتی را زیر سئوال می برد و از آنجائیکه دردهه های اخیر کامپیوترها روز به روز از طریق شبکه های محلی و جهانی و نیز از طریق فناوری بی سیم به یکدیگر پیوند می خورند و امکان تعامل انسان- انسان در فضایی مجازی را فراهم می کند در نتیجه کاربرد رایانه ها و دیگر فناوری ها برای کار با اطلاعات نیز به شدت افزایش یافت که در زمینه اطلاعات مرگ ومیر نیزبی تاثیر نبوده است EDRS سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میراست که یک سیستم کاربردی بر اساس اینترنت(شبکه) است که ایستگاه های کاربری از طریق WEB قادر می باشد هرگونه تغییر یا تصحیح را در ایستگاههای خود ایجاد کنند در سیستم دستی، اطلاعات فوت تقریبا 1 تا 3 ماه پس از وقوع مرگ به دست سازمان های مربوطه می رسید که در کشورهای در حال پیشرفت که متوجه نواقصی در روشهای دستی ثبت مرگ شدند، یک سیستم اتوماتیک کاربردی موثر با راندمان بالا (سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر بر اساس وب) را برای تسهیل اطلاع رسانی مرگ به کار گرفتند.

بررسی تطبیقی سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر(آنلاین) در کشورهای منتخب و ارائه الگو Keywords:

بررسی تطبیقی سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر(آنلاین) در کشورهای منتخب و ارائه الگو authors

مقاله فارسی "بررسی تطبیقی سیستم ثبت الکترونیکی مرگ و میر(آنلاین) در کشورهای منتخب و ارائه الگو" توسط نرجس میرابوطالبی، دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ راضیه دهقان؛ راحله ملائکه نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محرمانگی اطلاعات، فناوری بی سیم، فضای مجازی،EDRS هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 860 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که وجود اطلاعات مرگ و میر صحیح، دقیق، به روز و کافی به منظور برنامه ریزی ها، تعیین اولویت ها، توزیع امکانات، تخصیص بودجه و ارائه عادلانه خدمات بهداشتی درمانی در سطح جامعه امری ضروری است. اساس داده ای مرگ،گواهی فوت است و نارسایی موجود در شیوه تکمیل گواهی فوت صحت اکثر برنامه های بهداشتی را زیر سئوال می برد و ... .