سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,853

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNTA02_157

Index date: 5 September 2014

هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI abstract

به طوری کلی به سیستم های دارورسانی کنترل کننده زمان و مکان آزاد سازی دارو، اصطلاحاً سیستم های دارو رسانی هوشمندگفته می شود. نانو ذرات به عنوان حامل های دارویی، شکل جدیدی از رسانش دارو به سلول های سرطانی را از طریق ورود به روزنه های مویرگ های توده سرطانی ارائه می دهد. این امر سبب رسانش غلظت بالایی از دارو به طور اختصاصی به سلول های سرطانی هدف شده و آثار تخریبی بر روی بافت های سالم را کاهش می دهد. از مزایای هدفمند نمودن نانو ذرات می توان به توانایی در تفکیک بیشتر نانو ذرات با بافت هدف، افزایش تجمع در سلول های هدف، اثرات درمانی بیشتر و سمیت کمتر اشاره نمود. سامانه های که جهت انتقال دارو مناسب می باشند سایزی کمتر از nm 150 دارند، همچنین نانوذرات نباید کوچکتر ا ز 5 نانو متر باشند زیرا توسط کلیه دفع می گردند.انواع مکانیزم های هدفمند سازی شامللیگاندهای هدفمند کننده،آپتامر ها،قطعات آنتی بادی،مولکول های کوچک و مولکول های هدفمند با پایه پپتید می باشد.با توجه به ویژگی های نانو حامل های دارو و ژن رسان مناسب،شناسایی نانو حامل مناسب برای رسانش ژن و ترکیب دارویی مورد نظر با ویژگی های ذکر شده، اهمیت بالایی دارد.در نانو لیپوزوم ها عمومانمودار آزاد سازی دارو از نوع آهسته رهش بوده و بارگذاری دارو های مختلف آبدوست و آبگریز در بخش مرکزی و یا غشاء لیپوزوم ه ا صورت می گیرد. بارگذاری قطعات ژن نیز د ر بخش های مختلف همچون درون و یا سطح لیپوزوم با به کارگیری فسفولیپید های کاتیونی میسر می باشد. همچنین فسفولیپید ها که اجزای اصلی نانولیپوزوم ها را تشکیل می دهند، موادی زیست تخریب پذیر و عموما غیر سمیمی باشند که در تمامی غشاء های زیستی موجودات زنده اغلب وجود دارند. با توجه به ویژگی های ارزشمند ذکر شده برای نانو حامل های لیپوزومی، امروزه نانو لیپوزوم ها بیشترین نانو حامل های مورد استفاده در کاربردهای بالینی با داشتن تاییدیه FDA برای انتقال ژن و داروها می باشند.

هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI Keywords:

هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI authors

محمد مهدی اوچی

گروه مهندسی علوم زیستی، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران،مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران

بی بی فاطمه حقیر السادات

گروه مهندسی علوم زیستی، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران،مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران

قاسم عمو عابدینی

مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران،گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

مریم اژدری

کارشناس ارشد بیوشیمی، گروه بیوشیمی،دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hajibapir, M., Amoabediny, Gh., Ochi, M. M., Zakeri, M., Synthesis ...
Gho _ ama al ianDehaghani , M., Amoabediny, Gh., Ochi-Ardebili, ...
Kievit, M.; Zhang, Miqin; Cancer Nano theranostic S : Improving ...
Wang, Andrew Z; Gu, Frank; Zhang, Liangfang; Chan, Juliana M; ...
Skouras, A., Mourtas, S., Markoutsa, E., De Goltstein, M-C., Wallo, ...
Hajibapir, M., Amoabediny, Gh., Zakeri, M., Ochi, M. _ Loading ...
Hajibapir, M., Amoabediny, Gh., Ochi-Ardebili, M. _ Preparation and charac ...
Bothun, Geoffrey D.; Lelis, Alline; Chen, Yanjing; Scully, Kyle; Anderson, ...
Nitin, N, LaConte, L. E. W., Zurkiya, _ Hu, X., ...
Lo, Albert; Lin, Chin-Tarng ;Wu, Han-Chung; Hepatocellular carcinoma cell-specific peptide ...
Shapira, Alina; Livney, Yoav D.; Broxterman, Henk J.; Assaraf, Yehuda ...
Seymour LW, Ferry DR, Anderson D, Hesslewood S, Julyan PJ, ...
Prokop, Ales; Davidson, Jeffrey m.; nanovehicular intracellular delivery systems, journal ...
Liang HF, Yang TF, Huang CT, Chen MC, Sung HW. ...
Adachi N, Miyaike M, Kato S, Kanamaru R, Koyama H, ...
Sagara K, Kim SW. 2002. A new synthesis of galac ...
Wang, Shaoning; Xu, Hui; Xu, Jinghua; Zhang, Ying; Liu, Yingchun; ...
Intra, Janjira; Salem, Aliasger K.; Rational design, fabrication, charac terization ...
Wang, L., Su, W., Liu, Z., Zhou, M., Chen, S., ...
Park, J. O., Stephen, Z., Sun, C., Veiseh, O., Kievit, ...
Kobayashi, Tomotaka; Ishida, Tatsuhiro; Okada, Yurie; Ise, Saori; Harashima, Hideyoshi; ...
Zhu, Lin; Kate, Pooja; Torchilin, Vladimir P., Matrix M etalloprotease ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI" توسط محمد مهدی اوچی، گروه مهندسی علوم زیستی، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران،مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران؛ بی بی فاطمه حقیر السادات، گروه مهندسی علوم زیستی، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران،مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران؛ قاسم عمو عابدینی، مرکز پژوهشی فناوری های نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران،گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران؛ مریم اژدری، کارشناس ارشد بیوشیمی، گروه بیوشیمی،دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلول های سرطانی، نانوحامل، دارورسانی، هوشمندسازی هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5853 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به طوری کلی به سیستم های دارورسانی کنترل کننده زمان و مکان آزاد سازی دارو، اصطلاحاً سیستم های دارو رسانی هوشمندگفته می شود. نانو ذرات به عنوان حامل های دارویی، شکل جدیدی از رسانش دارو به سلول های سرطانی را از طریق ورود به روزنه های مویرگ های توده سرطانی ارائه می دهد. این امر سبب رسانش غلظت بالایی از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سرطان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله هوشمند سازی نانو حامل هاجهت انتقال دارو و ژن به سلول های سرطانی و تصویر برداری MRI با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.