سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,556

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF01_123

Index date: 5 September 2014

راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه abstract

طرح هایی که در زمینه معماری و درراستای پیشرفت تکنولوژی،پس از ظهور انقلاب صنعتی ودستیابی بشر به انرژی های فسیلی عرضه شده،انطباق مناسبی باشرایط محیطی آب وهوایی نداشته است ویکنواختی طرح های معماری در همه اقلیم ها وشهرها به خصوص در شهرهای ایران به چشم می خورد.تقلید نامناسب ونابجا در استفاده از تکنیک های معماری کشورهای صنعتی وافراط در استفاده از مصالح مدرن بدون درنظر گرفتن شرایط فرهنگی ومحیطی،موجب بحران هویت معماری،صرف هزینه های گزاف در تولید انرژی وخطر کاهش سوخت های فسیلی شده است.این درحالی است که معماری سنتی ایران نمونه بارز معماری پایدار بوده که نه تنها بیشترین سازگاری را باشرایط آب وهوایی داشته بلکه به بهترین نحو از عوامل وعناصر محیطی،در جهت تأمین آسایش درساختمان استفاده می کرده است.براین اساس شناخت ومعرفی ارزش های موجود در معماری بومی ایران،نه تنها در شناسایی آن به جهانیان مؤثر است بلکه موجب راهنمایی جهت اصلاح وانطباق تکنیک های طراحی اقلیمی با شرایط بومی هر محل خواهد بودوبه این منظور دراین مقاله به بررسی معماری سنتی شهر کرمانشاه که یکی از مناطق سردسیر غرب کشور است پرداخته وراهکارهایی که گذشتگان در این مناطق به منظور هماهنگی بااقلیم در معماری بناها بکار برده اند بیان می کنیم.

راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه Keywords:

راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه authors

فرشاد مرزبانپور

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه

ناصر علی نیک حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه

علی فرامرزنژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقایی، س . خورشید باد نور(طراحی اقلیمی)، انتشارات گنج هنر، ...
برومند سرخابی، 5. گ جستجوی هویت شهری کرمانشاه، مرکز مطالعاتی ...
پیر نیا، م. آشنایی با معماری اسلامی ایران، انتشارات سروش ...
سرتیپی پور، م. مصالح در ساختمان و معماری، انتشارات دانشگاه ...
قبادیان، و. بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران، انتشارات دانشگاه تهران، ...
قبادیان و، فیض مهدوی م. طراحی اقلیمی، انتشارات دانشگاه تهران، ...
کباری، س. مصالح شناسی، انتشارات دانش و فن، 1384 ...
کنفرانس ملی معماری و منظر شهری بایدار روردین ماه 1393 ...
کسمایی، م. اقلیم و معماری، نشر خاک، 1385 ...
کیانی، م. معماری ایران دوره اسلامی، انتشارات سمت، 1386 ...
معماریان، غ. آشنایی با معماری مسکونی ایرانی(گونه شناسی درونگرا)، انتشارات ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه" توسط فرشاد مرزبانپور، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه؛ ناصر علی نیک حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه؛ علی فرامرزنژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم سرد،بناهای سنتی کرمانشاه،پایداری،طراحی اقلیمی هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1556 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طرح هایی که در زمینه معماری و درراستای پیشرفت تکنولوژی،پس از ظهور انقلاب صنعتی ودستیابی بشر به انرژی های فسیلی عرضه شده،انطباق مناسبی باشرایط محیطی آب وهوایی نداشته است ویکنواختی طرح های معماری در همه اقلیم ها وشهرها به خصوص در شهرهای ایران به چشم می خورد.تقلید نامناسب ونابجا در استفاده از تکنیک های معماری کشورهای صنعتی وافراط در استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهای طراحی اقلیمی در معماری بناهای سنتی کرمانشاه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.