سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,200

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF01_279

Index date: 5 September 2014

اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار) abstract

کشور ما ایران، در طول تاریخ با توجه به خصوصیات جغرافیایی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن همواره با بحران های زیادی چون سیل، زلزله و جنگ مواجه بوده است، بنابراین آمادگی برای مواجه شدن با این قبیل حوادث بسیار حائز اهمیت می باشد که در این راستا ایجاد معماری امن از ملزومات امروز کشور است. معماری پایدار بخشی از ساختار توسعه پایدار می باشد، در حوزه معماری امن نیز می توان با به خدمت گرفتن اصول و قواعد معماری پایدار، استفاده صحیح و اصولی از منابع انرژی به اهداف پدافند غیرعامل دست یافت. معماری و شهرسازی پایدار بعنوان یک واسطه قدرت دفاعی را بالا می برند و نیاز به امنیت را ارضاء می کنند. همه جانبه گرایی کلیه الزامات دفاع غیرعامل و معماری پایدار، باعث پایداری طرح دفاعی می شود. بنابراین بایستی به مبحث دفاع غیرعامل به صورت میان رشته ای و مرتبط با دیگر عناصر در توسعه پایدار توجه کرد. هر قدر توان دفاع غیرعامل در معماری ایمن بالاتر باشد، میزان حفاظت نیز بالا می رود. تلفیق طراحی این فضاها با مباحث تأمین انرژی پاک مورد نیاز و بهره وری از این گونه تأسیسات میزان دفاع را بالا برده و باعث پایداری طرح دفاعی حتی در زمان عادی می گردد. به ویژه آنکه ایران به لحاظ منابع انرژی های تجدیدپذیر بسیار غنی است و در این میان انرژی زمین گرمایی بعنوان یکی از گزینه ها در معماری پایدار می تواند با تأمین سرمایش و گرمایش فضاهای امن، سرپناه ها و بیمارستان های صحرایی بدون نیاز و یا با حداقل نیاز به منابع برق و گاز شهری راه حل مناسبی در زمینه پدافند غیرعامل محسوب گردد. روش جمع آوری اطلاعات تحقیق حاضر، مطالعه اسنادی و کتابخانه ای بوده است.

اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار) Keywords:

اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار) authors

زهرا ملک پور پیرجل

کارشناس ارشد معماری - معماری

فاطمه دانش آشتیانی

کارشناس ارشد معماری - انرژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انرژی زمین گرمایی 1 سازمان انرژی های نو (سانا)، گزارش ...
بحرینی، سید حسین، مجموعه مقالات توسعه شهری پایدار، ویرایش: بهناز ...
مختاری هشی، نصرتی، امنیت انرژی و موقعیت ژئو انرژی در ...
دفتر مقررات ملی ساختمان، مبحث بیست و یکم: پدافند غیر ...
اصغریان جدی، احمد، الزامات معمارانه در دفاع غیرعامل، تهران: نشر ...
محمودی، محمدمهدی، توسعه مسکن همساز با توسعه پایدار، تهران: انتشارات ...
مفیدی شمیرانی، مجید، مجموعه مقالات توسعه شهری پایدار؛ ویرایش: بهناز ...
.8Hossein Yousefi, Sachio Ehara, Younes Noorollahi.(20 10).Developing the geothermal resources ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار)" توسط زهرا ملک پور پیرجل، کارشناس ارشد معماری - معماری؛ فاطمه دانش آشتیانی، کارشناس ارشد معماری - انرژی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار، امنیت انرژی، انرژی زمین گرمایی، پدافند غیرعامل، معماری امن هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1200 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشور ما ایران، در طول تاریخ با توجه به خصوصیات جغرافیایی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن همواره با بحران های زیادی چون سیل، زلزله و جنگ مواجه بوده است، بنابراین آمادگی برای مواجه شدن با این قبیل حوادث بسیار حائز اهمیت می باشد که در این راستا ایجاد معماری امن از ملزومات امروز کشور است. معماری پایدار بخشی از ساختار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پدافند غیرعامل طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اهداف مشترک معماری پایدار و دفاع غیرعامل (معماری امن پایدار) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.