سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,787

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF01_407

Index date: 5 September 2014

مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی abstract

تعیین فرم های معماری و همچنین عملکرد سازه ای آنها با الهام از سیستم های طبیعی، یکی از مبانی تحقیقات جامعه ی علمی بوده، که از آن تحت عنوان بیوممتیک یاد می شود. دراین راستا، از فرم های ساختاری پوست می توان بعنوان الگوهای پیشنهادی فرم و یا عملکرد پوسته های ساختمانی استفاده نمود. یکی از فرم های ساختاری پوست، الگوی ورونئی می باشد که در آن سطح پوست عمدتاً از واحدهای نامنظم چهار، پنج و یا شش وجهی تشکیل شده است. یکی از راه های کاهش گرمای بدن از طریق فعالیت های پوست می باشد. برای این منظور، پوست با استفاده از مکانیزم های مختلفی همچون انتقال خون در رگ های سطحی و تعرق در کاهش حرارت بدن انسان نقش مؤثری را ایفا می کند. در هنگام تنفس پوست، آب اضافی با استفاده از خاصیت تراوایی از ضخامت لایه های متشکله خارج می گردد. در پوسته های چند لایه ی ساختمانی می توان با تعبیه ی مفاصل بین مدول های لایه ها و ایجاد بازشدگی های لازم، مکانیزم تنفس را به جای استفاده از خاصیت تراوایی ایجاد نمود. در این حالت، مدول ها از یکدیگر فاصله گرفته و بازشدگی مورد نیاز جهت خروج حرات و آب اضافی ایجاد می شود. دراین مقاله، ساختار یک پوسته ی ساختمانی براساس الگوی ورونئی با مدول های 6 وجهی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در ادامه، با ایجاد بازشدگی هایی در مدول ها و با انجام آنالیزهای حساسیت، بیشینه بازشدگی در پوسته ی ساختمانی بر مبنای اندازه های مختلف مدول های شش وجهی موردنظر بررسی شده است.

مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی Keywords:

مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی authors

آرش عثمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز

یاسر شهبازی

استادیار سازه های هوشمند و تکنولوژی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز

محمدرضا متینی

استادیار معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گلابچی، محمود. گرمارودی، علی. باستانی، حسین. (1390). معماری دیجیتال.تهران. انتشارات ...
Encyclopaedia Britannica; 15th edition (1997). ...
Arida, Saeed. (2004). Co ntextualizing Generative Design. Massachusets Institute of ...
- Kardasis, Ari. (2009). The Soft Grid Massachusets Institute of ...
Oxman, Neri. (2010). Material-based Design Computation. Massachusets Institute of Technology. ...
Park, Jongijin., Ji, Seoungyeul., Jun, Hanjong. (2008). The Application of ...
Sharif, Shani. (2010). The Confluence of Digital Des ignFab rication ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی" توسط آرش عثمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ یاسر شهبازی، استادیار سازه های هوشمند و تکنولوژی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ محمدرضا متینی، استادیار معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوسته های ساختمانی، الگوی ورونئی پوست، بیومیمتیک، آنالیز حساسیت هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1787 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین فرم های معماری و همچنین عملکرد سازه ای آنها با الهام از سیستم های طبیعی، یکی از مبانی تحقیقات جامعه ی علمی بوده، که از آن تحت عنوان بیوممتیک یاد می شود. دراین راستا، از فرم های ساختاری پوست می توان بعنوان الگوهای پیشنهادی فرم و یا عملکرد پوسته های ساختمانی استفاده نمود. یکی از فرم های ساختاری پوست، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.