سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مایه تلقیح و کود سولفات فرو بر عملکرد و صفات مورد مطالعه در دو رقم لوبیا چیتی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 537
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_564

Index date: 18 September 2014

اثر مایه تلقیح و کود سولفات فرو بر عملکرد و صفات مورد مطالعه در دو رقم لوبیا چیتی abstract

در بین حبوبات گسترده ترین سطح زیر کشت و همچنین بالاترین ارزش اقتصادی متعلق به لوبیا است. لوبیا جزء گیاهان خانواده لگومینوز می باشد ارزش غذاییا ین محصول بعلت دارا بودن 25-20 درصد پروتئین و 56-55 درصد کربوهیدرات می باشد. استفاده از مایه تلقیح ریزوبیومی در بسیاری از سیستم های کشاورزی امری رایج است که به منظور به کارگیری سویه های بسیاری کارا برای یک گونه بخصوص لگوم میزبان انجام می شود.

اثر مایه تلقیح و کود سولفات فرو بر عملکرد و صفات مورد مطالعه در دو رقم لوبیا چیتی authors

رزا فخری

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان

احمد گلچین

دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان

مقاله فارسی "اثر مایه تلقیح و کود سولفات فرو بر عملکرد و صفات مورد مطالعه در دو رقم لوبیا چیتی" توسط رزا فخری، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان؛ احمد گلچین، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 537 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در بین حبوبات گسترده ترین سطح زیر کشت و همچنین بالاترین ارزش اقتصادی متعلق به لوبیا است. لوبیا جزء گیاهان خانواده لگومینوز می باشد ارزش غذاییا ین محصول بعلت دارا بودن 25-20 درصد پروتئین و 56-55 درصد کربوهیدرات می باشد. استفاده از مایه تلقیح ریزوبیومی در بسیاری از سیستم های کشاورزی امری رایج است که به منظور به کارگیری سویه ... .