سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر سه نوع ماده آلی بر همدماهای جذب سطحی مس در دو خاک آهکی استان فارس

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 563
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_748

Index date: 18 September 2014

اثر سه نوع ماده آلی بر همدماهای جذب سطحی مس در دو خاک آهکی استان فارس abstract

زمانی که مس به عنوان کود به خاک افزوده می شود بیشتر آن توسط ذرات و کلوئید های خاک جذب می شود. ظرفیتی و قدرت جذب به ویژگی های خاک و طبیعت سطوح ذرات بستگی دارد. به دلیل اینکه واکنش های جذب سطحی و واجذبی سریع تر از فرایند های انتقال و رسوب صورت می گیرد، جذب سطحی در حد فاصل مرز جامد و محلول یک فرایند غالب است که غلظت عناصر کم مصرف در محلول خاک، تثبیت یا آزادسازیع ناصر غذایی اضافه شده به خاک و بازیابی کودهای شیمیایی را کنترل می کند.

اثر سه نوع ماده آلی بر همدماهای جذب سطحی مس در دو خاک آهکی استان فارس authors

ویدا علما

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم خاک دانشگاه شیراز

عبدالمجید رونقی

دانشیار بخش علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز

نجفعلی کریمیان

استاد بخش علوم خاک دانکشده کشاورزی دانشگاه شیراز

منصوره توجه

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم خاک

مقاله فارسی "اثر سه نوع ماده آلی بر همدماهای جذب سطحی مس در دو خاک آهکی استان فارس" توسط ویدا علما، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم خاک دانشگاه شیراز؛ عبدالمجید رونقی، دانشیار بخش علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز؛ نجفعلی کریمیان، استاد بخش علوم خاک دانکشده کشاورزی دانشگاه شیراز؛ منصوره توجه، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم خاک نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 563 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمانی که مس به عنوان کود به خاک افزوده می شود بیشتر آن توسط ذرات و کلوئید های خاک جذب می شود. ظرفیتی و قدرت جذب به ویژگی های خاک و طبیعت سطوح ذرات بستگی دارد. به دلیل اینکه واکنش های جذب سطحی و واجذبی سریع تر از فرایند های انتقال و رسوب صورت می گیرد، جذب سطحی در حد ... .