سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,069

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCER02_135

Index date: 18 September 2014

مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات abstract

امروزه بررسی رسوبات رودخانه ای به عنوان جاذب های طبیعی در فرایند خودبالایی رودخانه ها به طور وسیعی مورد استقبال قرار گرفته است. در میان مواد مختلفی که وارد رودخانه ها می شوند فلزات سنگین با توجه به تجزیه ناپذیر بودن، مقدار سمیت و توانایی تجمع زیستی در بدن موجودات از اهمیت ویژه ای برخوردارند. مطالعات بسیار محدودی بر روی آلودگی رودخانه ی بشار انجام شده و این مطالعه می تواند بیانگر وضعیت آلودگی این رودخانه به فلزات سنگین باشد و نیاز است چنین بررسی های به طور مستمر انجام شود هدف از این تحقیق بررسی میزان تاثیر فاضلاب شهری یاسوج بر میزان ورود دو فلز سنگین (سرب و کادمیوم) به رودخانه ی بشار است. نمونه برداری در فصل پایین از سه ایستگاه در طول رودخانه ی بشار انجام شد نمونه ها به آزمایشگاه منتقل و پس از آماده سازی و هضم، غلظت فلزات سنگین با دستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد براساس نتایج بدست آمده، بین ایستگاه ها اختلاف معنی دار و سطح 95/0 وجود دارد و بالاترین میانگین غلظت کادمیون در ایستگاه دو 27/0 ± 583/4 و همچنین بالاترین میانگین غلظت سرب نیز در ایستگاه دو 365/±418/44 میکروگرم بر گرم، بعد از ورودی فاضلاب شهر یاسوج به رودخانه ی بشار مشاهده شد و پایین ترین غلظت سرب در ایستگاه سه 561/±152/36 و پایین ترین غلظت کادمیوم در ایستگاه یک 29/0±495/1 می باشد که براساس استاندارد آژآنس حفاظت محیط زیست آمریکا USEPA میانگین غلظت سرب و کادمیوم در ایستگاه های مختلف بیشتر از حد آستانه غلظت فلزات سنگین استاندارد LAL این آژانس می باشد

مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات Keywords:

مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات authors

فرشید ارجمند

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده های منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

حسین مرادی

استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

نصرالله محبوبی صوفیانی

استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

سیما فاخران اصفهانی

استادیار دانشکده ی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خزائی، ط.، (1389)، مطالعه میزان تجمع سرب، کادمیوم، مس روی ...
نوروزی، م.، (1389)، مطالعه آلودگی فلزات سنگین در آب و ...
Highest Alert leve (USEPA, 1999., Bowen, 1979) ...
Casas, J. M., Rosas, H., Sole, M., and Lao, C., ...
Delman, O., Demirak, A., Balci, A., (2006), «Determination of heavy ...
Gop alakrishnan, S., Thilagam, H., Vivek Raja, P., (2008), «Comparison ...
Hani, A., Zamani Noori, A., (2010), «Distribution of heavy metals ...
Hoff, R., (2002), «Oil Spills in Mangroves», National Oceanic and ...
Mucha, AP., Vasconcelos, MT., Bordalo, AA., (2003), «Macrobenthic community in ...
Nriagu, J.O., and Pacyna J.M., (1988), «Quantitative assessment of worldwide ...
Singh, K. P., Mohan, D., Singh, V. K., and Malik, ...
U. S .Environmentl Protection Agenccy, (2000), «Introduction to Phytoremediati _ ...
Yap, C. K., Ismail, A. Tan, S. G. and Omar, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات" توسط فرشید ارجمند، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده های منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حسین مرادی، استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ نصرالله محبوبی صوفیانی، استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سیما فاخران اصفهانی، استادیار دانشکده ی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلودگی ، فلزات سنگین ، رسوبات ، رودخانه ی بشار ، فاضلاب شهری هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1069 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بررسی رسوبات رودخانه ای به عنوان جاذب های طبیعی در فرایند خودبالایی رودخانه ها به طور وسیعی مورد استقبال قرار گرفته است. در میان مواد مختلفی که وارد رودخانه ها می شوند فلزات سنگین با توجه به تجزیه ناپذیر بودن، مقدار سمیت و توانایی تجمع زیستی در بدن موجودات از اهمیت ویژه ای برخوردارند. مطالعات بسیار محدودی بر روی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه تاثیر فاضلاب شهر یاسوج بر میزان ورود فلزات سنگین به رودخانه ی بشار با استفاده از رسوبات با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.