سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,112

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCDHS01_062

Index date: 30 March 2007

بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی abstract

یکی از مهمترین عوامل تخریب سدهای خاکی نشت از قسمتهای مختلف آن میباشد . به دلیل عدم یکپارچگی سدهای خاکی، آب تحت انرژی پتانسیل قادر به حرکت در لابلای ذرات خاک میباشد و به دلیل اعمال نیروی نشت باعث جابجایی یا حرکت ذرات میشود . تمام قسمتهای بدنه سد و پی که در آن تغییر ناگهانی بافت خاک وجود دارد در معرض آبشستگی قرار دارند . برای جلوگیری از آثار مخرب نشت در قسمتهای مختلف سد از فیلتر استفاده میشود . در سدهای خاکی با شرایط معمولی استفاده از فیلترهای دانهای به عنوان اولین گزینه مطرح میباشد . در صورتی که محل سد به گونهای باشد که تهیه مصالح دانهای با مشکل مواجه باشد یا هزینه آن زیاد باشد گزینههای دیگری مانند استفاده از ژئوتکستایل حائز اهمیت میباشد . پلیمر اصلی مورد استفاده برای ساخت ژئوتکستایل، پلی استر و پلی پروپیلن میباشد که علت آن دوام در محیط خاک میباشد . با توجه به استفاده فزاینده از این محصولات جدید در سطح جهان، کاربرد این محصولات در ایران به دلیل عدم تجربه و سابقهی کاربرد با اقبال مهندسان مواجه نشده است . یکی از مهمترین مشکلات استفاده از ژئوتکستایل حساسیت آن به نور ماوراء بنفش میباشد . در این تحقیق راهکارهایی برای مقابله با این مشکل ارائه گردیده است . همچنین با استفاده از منابع منتشر شده، انواع ژئوتکستایلهای مناسب برای کاربرد فیلتراسیون، معیارهای طراحی، ویژگیهای مکانیکی و هیدرولیکی، ویژگیهای محل مورد استفاده، ملاحظات هنگام نصب ژئوتکستایل و معیارهای مورد بررسی قرار میگیرد . همچنین ویژگیهای هیدرولیکی و مکانیکی اولین ژئوتکستایل مورد استفاده در سد خاکی در زمان نصب و بعد از کارکرد حدود بیست سال بررسی گردیده و در نهایت فیلترهای معدنی و ژئوتکستایل از لحاظ اقتصادی و صنعتی مورد مقایسه قرار میگیرند .

بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی Keywords:

بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی authors

سیدمرتضی سیدیان

دانشجوی دکتری سازههای آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران

آرش جاعل

دانشجوی دکتری سازههای آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیمی، حسن. (1382). "سدهای خاکی". انتشارات دانشگاه تهران. ...
قربانی، فرهاد و روشنفکر، علی و توکلی، احمد و فتحی ...
Wiest, Richard L. (1998).?A Landowner's Guide to Building Forest Access ...
Prasad Joshi , Surendra Prasad Joshi. (2003). *Design of Geotextile ...
Heerten, G., (1982). Dimensioning the "Filtration properties of geotextiles considering ...
Geosynthetics Research Institute, Drexel Univ., Philadelphia, USA. (2003).، ، Geosynthetics ...
Faure, Y.H. (1999). *Analysis of geotextile filter behaviour after 21 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی" توسط سیدمرتضی سیدیان، دانشجوی دکتری سازههای آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران ؛ آرش جاعل، دانشجوی دکتری سازههای آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی سد و سازه های هیدرولیکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئوتکستایل، فیلتر، سد خاکی هستند. این مقاله در تاریخ 10 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3112 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین عوامل تخریب سدهای خاکی نشت از قسمتهای مختلف آن میباشد . به دلیل عدم یکپارچگی سدهای خاکی، آب تحت انرژی پتانسیل قادر به حرکت در لابلای ذرات خاک میباشد و به دلیل اعمال نیروی نشت باعث جابجایی یا حرکت ذرات میشود . تمام قسمتهای بدنه سد و پی که در آن تغییر ناگهانی بافت خاک وجود دارد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد ژئوتکستایل به عنوان فیلتر در سدهای خاکی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.