سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 965

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASUSC01_173

Index date: 27 September 2014

پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی abstract

توسعه شهری ناپایدار تمام عرصه های زندگی انسان از جمله روابط انسانی را تحت تأثیر قرار می دهد. توسعه بی رویه جمعیت شهری، منجر به پیامدهای ارتباطی همچون بی اعتمادی، تعاملات غیر اخلاقی، مشارکت ناپایدار شهری، بی عدالتی شهری، م هاجرت، نزاع خیابانی، حاشیه نشینی، و ... می گردد، ناپایداری توسعه شهری را باید ناشی از گذار ارتباطات سنتی به مدرن، انتقال اشکال رفتاری و ارتباطی از نوع همبستگی مکانیکی به همبستگی ارگانیکی، تقسیم کار پیچیده و تخصص گرایی، از خود بیگانگی، دلزدگی، اقتصاد پولی و دیگر عوامل جستجو کرد که بر ارتباطات انسانی جامعه شهری اثر گذار است. ناپایداری توسعه شهری در اکثر کشورهای جهان سوم به لحاظ اجتماعی و فرهنگی ساختار روابط صمیمی خویشاوندی و همسایگی را از هم گسیخته است. گسترش این پیامدها در شهر منجر به رویکرد انسان از بیرون هدایت شده، تقلید گر و مصرفی شده است. فرایند ناپایدار توسعه شهری، منجر به انشقاق ارتباطی خانواده، تمایزهای نقشی، ارتباطات محدود، گسست نسلی، بروز تفاوت ها و دیگر پیامدها خواهد شد. بی اعتمادی که ناشی از رشد فردگرایی در ارتباطات بین فردی حاصل می شود، بر افول سرمایه اجتماعی و ناپایداری توسعه شهری اثرگذار است و موجب اختلالات ارتباطی می گردد. با توجه به پیامدهای بیان شده در این مقاله سعی بر این داریم که با تاسی از روش مطالعه کیفی و اسنادی به ارائه راهبردهایی برای ضرورت حذف عوامل ناپایداری توسعه شهری و ارتباطات انسانی در جامعه شهری بیان کنیم.

پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی Keywords:

پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی authors

محمدحسن شربتیان

مربی آموزشیار عضو گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آزادارمکی، تقی (1386) « جامعه شناسی خانواده ایرانی»، چاپ اول، ...
توسلی، غلام عباس(1384) « جامعه شناسی شهری»، چاپ چهارم، تهران: ...
چلبی، مسعود (1386) « جامعه شناسی نظم»، چاپ چهارم، تهران: ...
دادگران، سید محمد (1383) « مبانی ارتباط جمعی»، چاپ سوم، ...
ربانی، رسول (1385) « جامعه شناسی شهری»، چاپ دوم، تهران: ...
ستوده، هدایت الله (1376) « آسیب شناسی اجتماعی»، چاپ سوم، ...
سگالن، مارتین (1385) « جامعه شناسی تاریخی خانواده»، ترجمه حمید ...
شارع پور، محمد (1383) «ابعاد و کارکردهای اجتماعی و پیامدهای ...
شکوئی، حسین (1372) «جغرافیای شهری»، چاپ پنجم، تهران: انتشارت پیام ...
شیخاوندی، داور (1369) «جامعه شناسی انحرافات»، چاپ اول، مشهد: نشر ...
فکوهی، ناصر (1383) « انسان شناسی شهری»، چاپ اول، تهران: ...
قنادان منصور، و همکاران (1375) جامعه شناسی مفاهیم کلیدی»، چاپ ...
غفاری، غلامرضا، ابراهیمی لویه، عادل (1384) «جامعه شناسی تغییرات اجتماعی»، ...
Architecture and Sustainabe Urban Spaces Conference Mashhad, Iran, December 2013 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی" توسط محمدحسن شربتیان، مربی آموزشیار عضو گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتباطات انسانی، خانواده، توسعه شهری ناپایدار، سرمایه اجتماعی، شهرنشینی هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 965 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه شهری ناپایدار تمام عرصه های زندگی انسان از جمله روابط انسانی را تحت تأثیر قرار می دهد. توسعه بی رویه جمعیت شهری، منجر به پیامدهای ارتباطی همچون بی اعتمادی، تعاملات غیر اخلاقی، مشارکت ناپایدار شهری، بی عدالتی شهری، م هاجرت، نزاع خیابانی، حاشیه نشینی، و ... می گردد، ناپایداری توسعه شهری را باید ناشی از گذار ارتباطات سنتی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیامدهای ناپایدار توسعه شهری و ارتباطات انسانی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.