سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 675
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT10_560

Index date: 17 October 2014

اثر آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان abstract

این آزمایش به منظور ارزیابی تأثیر فاصله ردیف کاشت و فاصله بوته روی ردیف بر عملکرد و اجز ای عملکرد آفتابگردان، هیبریدها یسان 36 ، در فروردین 1385 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان با آرایش کرت های یکبار خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاصله ردیف کاشت ( 60 و 75 سانتیمتر ) به عنوان عامل اصلی و فاصله بوته روی ردیف کاشت (12، 14، 16 و 18 سانتیمتر ) به عنوان عامل فرعی منظور گردیدند . نتایج نشان داد که با افزایش فاصله ردیف کاشت ، تعداد دانه در طبق ، وزن هزار دانه و عملکرد دانه افزایش یافت که این افزایش تنها در مورد عملکرد دانه معنی دار بود . درصد روغ ن و عملکرد روغن نیز با افزایش فاصله بین ردیف کاشت افزایش یافت. تعداد دانه در طبق ، وزن هزار دانه و عملکرد دانه با کاهش فاصله بوته روی ردیف کاشت از 18 به 12 سانتیمتر به طور معنی داری کاهش یافت. همچنین درصد روغن و عملکرد روغن نیز با کاهش فاصله بوته بر روی ردیف کاشت کاهش یافت.

اثر آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان Keywords:

آفتابگردان , آرایش کاشت , عملکرد و اجزای عملکرد

اثر آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان authors

نازنین پورسخی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت

محمد رضا خواجه پور

دانشیار بازنسشته دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "اثر آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان" توسط نازنین پورسخی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت؛ محمد رضا خواجه پور، دانشیار بازنسشته دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آفتابگردان، آرایش کاشت، عملکرد و اجزای عملکرد هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این آزمایش به منظور ارزیابی تأثیر فاصله ردیف کاشت و فاصله بوته روی ردیف بر عملکرد و اجز ای عملکرد آفتابگردان، هیبریدها یسان 36 ، در فروردین 1385 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان با آرایش کرت های یکبار خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاصله ردیف کاشت ( 60 و 75 سانتیمتر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آفتابگردان طبقه بندی شده است.