سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر آبیاری محدود بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام باقلا

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 907
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT10_589

Index date: 17 October 2014

اثر آبیاری محدود بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام باقلا abstract

یک آزمایش اسپلیت پلات با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1386 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به اجرا درآمد تا اثرات رژیم های مختلف آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم باقلا (فرانسه، برکت و سرازیری) مورد تحقیق قرار گیرد. تیمارهای آبیاری (I2، I1 و I3: به ترتیب آبیاری پس از 70 ، 100 و 130 میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A ) و ارقام باقلا به ترتیب در کرتهای اصلی و فرعی قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان داد که بین ر ژیمهای آبیاری تفاوت های معنی داری از نظر تعداد نیام در بوته ، تعداد دانه در بوته و وزن صد دانه وجود دارد. میانگین کلیه این صفات در تیمار آبیاری کامل (I1) به طور معنی داری بیشتر از آبیاری های محدود (I2 و I3) بود. اگرچه تعداد نیام در بوته تفاوت معنی داری در میان ارقام نداشت ، ولی تعداد دانه در نیام ، تعداد دانه در بوته و وزن صد دانه به طور معنی داری تحت تأثیر رقم قرار گرفتند . رقم برکت از نظر کلیه این صفات در تمام تیمارهای آبیاری نسبت به دو رقم فرانسه و سرازیری برتری داشت . بنابراین، آن ر ا می توان به عنوان یک رقم پرمحصول جهت کشت در شرایط آبیاری کامل و محدود معرفی کرد.

اثر آبیاری محدود بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام باقلا Keywords:

آبیاری محدود , اجزای عملکرد و باقلا

اثر آبیاری محدود بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام باقلا authors

صنم قانع پور

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

کاظم قاسمی گلعذانی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

عادل دباغ محمدی نسب

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

صفر نصراله زاده

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

مقاله فارسی "اثر آبیاری محدود بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام باقلا" توسط صنم قانع پور، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز؛ کاظم قاسمی گلعذانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز؛ عادل دباغ محمدی نسب، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز؛ صفر نصراله زاده، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری محدود، اجزای عملکرد و باقلا هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 907 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک آزمایش اسپلیت پلات با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1386 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به اجرا درآمد تا اثرات رژیم های مختلف آبیاری روی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم باقلا (فرانسه، برکت و سرازیری) مورد تحقیق قرار گیرد. تیمارهای آبیاری (I2، I1 و I3: به ترتیب آبیاری پس از ... .