سطح بلوغ مدیریت کیفیت فراگیر در سازمانها

Publish Year: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,205

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CQM03_010

تاریخ نمایه سازی: 26 فروردین 1386

Abstract:

مدیریت کیفیت فراگیر را می توان مجموعه ای از فرایندها و سیستم های مدیریتی تعریف کرد که هدفش کسب رضایت و شگفت زده ساختن مشتری می باشد.لذا مدیریت کیفیت فراگیر یک استراتژی خاص برای تغیی و تحول در یک محیطی است که الگوهای پذیرفته شده آن موضوعی برای چالش دائمی می باشد. سوال اساسی این است که: اگر مدیریت کیفیت فراگیر، راهبردی است برای توسعه یک فرهنگ سازمانی که در آن کارکنان بتوانند چالش های محیطی را برآورده نمایند و فرصتهای تغییر و تحول را تشخیص دهند، چرا برخی از سازمانها با وجود اجرای مدیریت کیفیت فراگیر، هرگز به موفقیتی نائل نمی شوند؟ و چرا برخی از سازمانهایی که به برکت استفاده ازاین رویکرد به اوج و تعالی در کسب و کار رسید ه اند به ناگاه به کام نابودی کشانده می شوند؟ پاسخ این سوال و سوالات مشابه را باید در نحوه اجرای مدیریت کیفیت فراگیر جستجو نمود. به عبارت دیگر، حدی که سازمانها ، مدیریت کیفیت فراگیر را اقتباس کرده و به آن پایبند بوده اند، متفاوت می باشد لذا هر سازمان به تناسب عیار اجرای مدیریت کیفیت فراگیر و متعهد ساختن خود به آن، یا موقعیتی کسب نکرده و یا انیکه به شهرت جهانی رسیده است. مطالعات و تحقیقات موجود حاکی از آن است چه تصورات و برداشتهای متنوعی از بهبود مستمر و مدیریت کیفیت فراگیر در سطح سازمانهای فعلی وجود دارد. در این مقاله سعی می شود سطوح ششگانه بکارگیری و اجرای مدیریت کیفیت فراگیر، توسط سازمانها در دنیای کسب و کار تشریح شود تا واحدهایی که داعیه اجرای مدیریت کیفیت فراگیر را دارند به ارزیابی تطبیقی خود پرداخته و بدین ترتیب به شناسایی نقاط ضعف خود در اجرای این رویکرد پرداخته و آنها را به عنوان بخشی از چالش همیشگی موجود دربهبود مستمرف مخاطب قرار دهند.

Keywords:

مدیریت کیفیت فراگیر (total Quality managment) , بهبود مستمر (Continual Improvement) , جوایز کیفیت (Quality Awards) , سازمانهای جهان تراز Werld Class Irganization , کیفیت (Quality)

Authors

غلامرضا توکلی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، کارشناس مالی وزارت دفاع و نیروهای مسلح

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کیانی غلامرضا، رویکردهای نوین در مدیریت، چاپ اول، نشر هزاران، ...
  • نوری حمید و راسل رادفورد، مباحث نوین در مدیریت تولید ...
  • Dale Barrie G, Managing Qualit, Third Edition. Blackwell publisher LTD, ...
  • Juran Joseph ard Godfrey Blantor, Jurars Quality Handbook, fifth edition, ...
  • Smith S., the Quality Revolution: Best practice from the world ...
  • Williuars R.t. ard Bertsch B, proceedings of the first European ...
  • Zairi Mohamwd, Measuring performance fot Business Results, champan & Hall, ...
  • نمایش کامل مراجع