سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,547

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARUES02_042

Index date: 28 October 2014

استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار abstract

امروزتلاش برای کاهش مصرف انرژی درساختمان ها توجه بسیارگرفته و یکی ازاصول معماری پایدارنیز می باشد حدود 50درصد انرژی ساختمان ازطریق پنجره ها هدرمیرود بنابراین مطالعات زیادی برای یافتن روشهای ذخیره انرژی صورت گرفته و نیاز به ذخیره انرژی باعث شده تا انواع جدیدی ازپنجره های شیشه ای درساختمان به کاربرده شود دراین مقاله به انواع راه های جلوگیری ازاتلاف انرژی ازطریق شیشه پرداخته و بطور خاص به تعریف شیشه های هوشمند و انواع آن کارکرد و کاربرد آنها درمعماری توضیح داده و مزایای استفاده ازپنجره هوشمند کنترل نورگرما می باشد که منجر به آسایش بیشتر انسان و جلوگیری ازاتلاف انرژی میگردد و ساختمان را به معماری سبز و پایدار نزدیک می سازد این پنجره ها که قادر به تغییر میزان شفافیت و رنگ شیشه هستند میتوانند درکنترل شدت نوروکاهش تلفات انرژی نقش موثری را ایفا کنند و بدین ترتیب منجر به کاهش ورود اشعه ماورای بنفش به محیط داخلی میگردد وطوری ساخته شده تا با محیط تعامل داشته باشد چارچوب روش تحقیق راهبردی ترکیبی است که درابتدا برای شنخت ازمطالعات تفسیری درمرحله تحلیل و نتیجه گیری ازروش تحلیلی استفاده شده است ابزارهای تحقیق نیز مطالعات کتابخانه ای و اینترنتی بوده و برای تجزیه و تحلیل داده ها ازتصاویر و نمودارها استفاده شده است دراین پژوهش سعی براین است که شیشه های هوشمند جایگزین شیشه های معمولی درساختمان ها گردد تا باکاهش چشمگیر مصرف انرژی بدون استفاده بیش ازحد ازسیستم های تهویه ساختمان ها را به معماری پایدارنزدیک سازند

استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار Keywords:

استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار authors

جلیل شاعری

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر

زهره شاعری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه معماری آزاد علوم و تحقیقات بوشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گلابچی، محمود، «نانو فناوری در معماری و مهندسی ساختمان»، تهران: ...
عبدلی، محمد علی، «انرژی برای توسعه پایدار»، پایگاه مجلات تخصصی ...
مصلحی، محمدرضا، «زندگی آن سوی پنجره های هوشمند»، جام جم، ...
تورانی، احمدرضا، « آینده فن آوری ذرات بنیادین در معماری»، ...
عباسعلی‌پور، سمیرا، « نانو خانه‌ها، خانه های آینده»، مجله هنرهای ...
مهدیار، قراول باشی، بهرام، کرمی، عطیه، سحرخیز، (1391)؛ «شیشه های ...
جهانس، رافائل، «مواد و مصالح هوشمند»، معماری و ساختمان، شماره، ...
W. B. Spillman Jr., J. S. Sirkis and P.T Gardiner, ...
Vittal S. Rao, Frank J. Kern, Leslie R. Koval and ...
Ashby، M.F. Nanomaterials, Nanotechnolog ies & Design (an Introduction _ ...
Integrated energy storage and electrochromic function in one flexible devic. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار" توسط جلیل شاعری، دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر؛ زهره شاعری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه معماری آزاد علوم و تحقیقات بوشهر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری ،مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شیشه هوشمند ، طراحی ساختمان ، معماری پایدار ، انرژی ، آسایش هستند. این مقاله در تاریخ 6 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2547 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزتلاش برای کاهش مصرف انرژی درساختمان ها توجه بسیارگرفته و یکی ازاصول معماری پایدارنیز می باشد حدود 50درصد انرژی ساختمان ازطریق پنجره ها هدرمیرود بنابراین مطالعات زیادی برای یافتن روشهای ذخیره انرژی صورت گرفته و نیاز به ذخیره انرژی باعث شده تا انواع جدیدی ازپنجره های شیشه ای درساختمان به کاربرده شود دراین مقاله به انواع راه های جلوگیری ازاتلاف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از شیشه های هوشمند در طراحی ساختمان با رویکرد معماری پایدار با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.